Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujeMegan ostatnio włączyło mi się pierwsze zdjęcie a tu teraz taka różnica. Pięknie wyglądasz.
Dziewczyny slicznie! Uwielbiam Brzuszki oglądać jak maluszki, Widac jak się zmienismy.
Karo, juz kiedyś pisałam, że wydaje mi się, iż mamy podobne Brzuszki.
Co do wagi ogólnie się nie przejmuje. Uwielbiam ćwiczyć wiec wiem, że po cc przerwie szybko dojdę do siebie ale.. W ciazy chcialabym dobrze się czuć i wyglądać, idzie mi głównie w tylek i uda co jednak powoduje doly. Wiec niby waga mi obojętna ale jednak wygląd juz nie. Na plusie mam sporo, chyba najwięcej z Was i nie wiem skąd to bo jem wykatkowo mało a ciągle cwicze i dużo się ruszam.
Mam jeszcze tendencje do puchniecia..
Zawstydzona [emoji4][emoji8] dziękujeO ludzie Megan piekna jestes.. ile masz lat? Na młodziutka wyglądasz. A brzuszek śliczny
Vicaria o poród bym sie nie martwiła moja przyjaciółka rozm 34 urodziła bez większych problemów 4 kga Twoja ehhhh jak marzenie
Witojcie! Sama nie wiem czy to nie czasem moja nadwaga
Poczatkowa waga 71kg, schudlam do 67kg.
Wzrost 164cm.
Prosze wiec nie panikować ze z 45kg przytyjecie do 60niektórzy maja start z gorszego pułapu
12+2![]()
Porównuje, porównuje, i.. stwierdzam leciutkie zaokraglenie na plusie brzuszkowym [emoji3]. Pięknie [emoji5]Laski zakochałam sie w kazdej z osobna!
Ja z kolei dzis trzasnęłam se focie w tej samej kiecy po tygodniu. 13+2![]()
Ciężko porównać bo zrobiłam tą fotę w troche różnych odległościachPorównuje, porównuje, i.. stwierdzam leciutkie zaokraglenie na plusie brzuszkowym [emoji3]. Pięknie [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom