reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Maziajka kruszynka :)

Zonagraja co tam kg ważny rozm!!! Ja w głowie mam cały czas, ze jestem gruba. 2 latam temu ważyłam 24kg więcej i w głowie dalej sie tak widzę. Baby to jednak głupie :p
Cyc tez mnie boli. Sporo mi urósł. Znow nosze staniki właśnie z tej wysokiej wagi ;)

reklama
A ja jakoś nie zauważyłam bólu czy powiększenia piersi, dziwne. Co do wagi to ja ze 4 lata temu 20 kg więcej ważyłam i w poprzedniej i obecnej ciąży jest to ważne dla mnie żeby do niej nie dobić:-p Ale fakt faktem nadal się widzę w tej poprzedniej złej postaci.

Mnie nie bolą :)
Za to będąc w 16 tyg nadal mam parcie na pęcherz... zwłaszcza wieczorem jak wypiję wiecej wody... masakra - co 3 minuty chce mi się siku :| :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W ale to.parcie bedzie jeszcze wieksze:D ono nie minie:D

Lilirth no.moze tak byc:D jak mi apetyt wroci .

010igov35ye70zfx.png

Wiem! I to mnie przeraża! Skoro już teraz nie mogę wytrzymać, to później chyba zamieszkam w łazience... :) jak mam spacerować, jak ledwo wyjdę z domu i mam parcie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym parciem to masakra. Idę do łazienki, za pół godziny to samo, mąż do mnie "-dopiero byłaś. A ja mu na to -byłam ale nie zrobiłam"
Ja ogólnie bardzo, bardzo rzadko chodziłam do toalety, a teraz wiem gdzie w galerii jest.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Z toaleta mam tak od początku ciąży.. Najgorzej nocą, nic się nie zmieniło wraz z wiekiem ciąży.. Wstaje co 1-1,5h w nocy, od 21 staram się pić minimalnie..
W poprzednich ciazach tez tak było a gdy brzuch urósł to co chwilkę w drodze musiałam toalety odwiedzać, masakra!!

Mi cycuchy tez urosły, teraz moze już tak nie bolą ale sa bardzo wrażliwe ;)
Przestancie z tą waga bo się załamie, ja waże ponad 70kg :0 nie chce myśleć jak to się skończy :p
A z siusianiem... staram się nie pić za dużo przed spaniem bo bardzo mi sie nie chce w nocy spod ciepłej kolderki wychodzic ale bywa różnie :p

reklama
Maziajka - piękny bąbelek [emoji5]

AAggAA - wybieram się z M do Poznania na Budme [emoji6]

Ilka - uff, ja też ponad 70. Wczoraj do mnie doszło, że pod koniec ciąży będę wyglądała jak 2 x aim [emoji6]

Z siusianiem nocnym nie mam jeszcze problemu - wstaje rzadko, i jak już to tylko raz. No ale ja o 5:00 i tak jestem już na obu nogach

Żonograja - Kochana, ja żebym mogła swoje cycki zapiac w koszule to muszę 42 zakładać, także luzik [emoji6].
Też mnie strasznie bolą i swedza - ale obecnie Palmers przynosi ulgę.

Zgrabniutka jesteś i tego się trzymaj!
Powiem Ci tak: jak ważyłam 53 -55 kg to byłam wklesla, nie płaska - wklesla. Przy 60-62 wyglądałam chudo. A najlepsza dla mojego wyglądu waga to 65.
Wiadomo... większość wolałaby widzieć na wadze 50, ale.. Budowa ciała, kości a kg to inna bajka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry