reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Mnie pytasz Morelko??
Taak! :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Połóż się, rozluznij i nad samym lonem powinnaś wyczuć, od 16 co mniej więcej 2 tyg unosi się do góry. Dałam kiedyś takie zdjęcie,
U nas nawet mąż kładąc rękę czuje ogromną różnice. Wtedy to się staje bardziej hmm rzeczywiste.

Tęczowa to czekamy na foteczki niecierpliwie :)

Dziewczyny piękne macie te brzuszki i wszystkie takie zgrabne :) jak tak czytam Z jakiej wagi startujecie i ile ważycie teraz to jestem nieco przerażona :) Ja zaczęłam z 62,5 ważę 63...co przy waszych +-50kg jest jakaś masakrą...

Fakt Po trzech latach spędzonych na siłowni moja tkanka mięśniowa Zdecydowanie się rozbudowała i przy 62 kg swobodnie zakładałam rozmiar 34... jednak nic nie poradzę że ja z tych które wolałyby widzieć efekty właśnie na wadze :)

Zawsze Mam kompleksy i chyba tego nie da rady się pozbyć :) teraz Najbardziej wkurza mnie mój mąż który śmieję się że mam piersi jak mleczarnie... Ale co fakt to fakt przez tak duży przyrost w biuście z bluzek w rozmiarze 36 przeszłym na 40 i Aż boję się co będzie dalej :p

Maziajka faktycznie malutki. Widać, ze ciazowy i zaokrąglony ale jak patrzeć na tc to taki drobniutki. Fajnie, że się w końcu pokazalas.

ZonaGraja pamiętam Twoja sylwetkę aż mi kopara opadła niesamowicie zgrabna kobieta jesteś. Tez mam fiola by waga pokazywała.. Ja zawsze się widzę grubsza niż jestem.. A to ze schodze z rozmiaru na niższy nie robi na mnie wrażenia. Teraz jednak musimy cieszyć się tym hak jest, patrz, lubimy ćwiczyć. Będziemy szaleć po porodzie i zniwu bedzemy wyglądać ekstra. Teraz wszystkie, bez względu na wagę czy budowę jesteśmy śliczne i piękne, jak kobiety w ciąży i to bez znaczenia czy mamy nową faldke czy np.wieksze odrosty. Jesteśmy szczesciary :)

Lilith no malutki mysle ze w tej ciazy w ogole malutka bede:-)

Zonograja ja tez duzy biust mam ale w ciazy mi nie urosl tylko jest bardziej jedrny .

Was tez do tej pory bola piersi?

010igov35ye70zfx.png

Bolą, bardziej niż wcześniej niestety..

Jeszcze nie wiadomo, może brzuszek potem wyskoczy i Cie zaskoczy hihi :)

reklama
ŻonaGraja tez pamiętam twoje zdjęcie i super zgrabna z ciebie babka. Nie można porównywać wagi bo i budowa inna i wzrost. Ja mam pewnie z 20 cm więcej niż niektóre dziewczyny tu piszące to przecież nie mogę ważyć 50 kg. Mięśnie tez więcej ważą a pisałaś ze ćwiczysz. Dziewczyny piękne brzuszki.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry