Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Połóż się, rozluznij i nad samym lonem powinnaś wyczuć, od 16 co mniej więcej 2 tyg unosi się do góry. Dałam kiedyś takie zdjęcie,
U nas nawet mąż kładąc rękę czuje ogromną różnice. Wtedy to się staje bardziej hmm rzeczywiste.
Dziewczyny piękne macie te brzuszki i wszystkie takie zgrabne jak tak czytam Z jakiej wagi startujecie i ile ważycie teraz to jestem nieco przerażona Ja zaczęłam z 62,5 ważę 63...co przy waszych +-50kg jest jakaś masakrą...
Fakt Po trzech latach spędzonych na siłowni moja tkanka mięśniowa Zdecydowanie się rozbudowała i przy 62 kg swobodnie zakładałam rozmiar 34... jednak nic nie poradzę że ja z tych które wolałyby widzieć efekty właśnie na wadze
Zawsze Mam kompleksy i chyba tego nie da rady się pozbyć teraz Najbardziej wkurza mnie mój mąż który śmieję się że mam piersi jak mleczarnie... Ale co fakt to fakt przez tak duży przyrost w biuście z bluzek w rozmiarze 36 przeszłym na 40 i Aż boję się co będzie dalej
Maziajka faktycznie malutki. Widać, ze ciazowy i zaokrąglony ale jak patrzeć na tc to taki drobniutki. Fajnie, że się w końcu pokazalas.
ZonaGraja pamiętam Twoja sylwetkę aż mi kopara opadła niesamowicie zgrabna kobieta jesteś. Tez mam fiola by waga pokazywała.. Ja zawsze się widzę grubsza niż jestem.. A to ze schodze z rozmiaru na niższy nie robi na mnie wrażenia. Teraz jednak musimy cieszyć się tym hak jest, patrz, lubimy ćwiczyć. Będziemy szaleć po porodzie i zniwu bedzemy wyglądać ekstra. Teraz wszystkie, bez względu na wagę czy budowę jesteśmy śliczne i piękne, jak kobiety w ciąży i to bez znaczenia czy mamy nową faldke czy np.wieksze odrosty. Jesteśmy szczesciary
ŻonaGraja tez pamiętam twoje zdjęcie i super zgrabna z ciebie babka. Nie można porównywać wagi bo i budowa inna i wzrost. Ja mam pewnie z 20 cm więcej niż niektóre dziewczyny tu piszące to przecież nie mogę ważyć 50 kg. Mięśnie tez więcej ważą a pisałaś ze ćwiczysz. Dziewczyny piękne brzuszki.