reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Ja pierdziu, piekny! Ja mam 17 tydz i mam maly. Przynajmniej wiesz, ze wszystko okej. Mnie przez to grypsko jakies zle mysli naszly[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo :( przez te antybiotyki i lekarstwa mam zle mysli a wizyta 15 lutego dopiero .. :( ciagle sie zastanawiam czy z moim malenstwem jest wszystko ok

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan22...ja co prawda ide w srode na badanie. Ale to dla mnie szmat czasu.
Zajebiscie by bylo jakby dalo znac dziecie ze tam jest i wszystko oki

Megan22...ja co prawda ide w srode na badanie. Ale to dla mnie szmat czasu.
Zajebiscie by bylo jakby dalo znac dziecie ze tam jest i wszystko oki

Tak dokladnie .. Ja ciagle klade reke na brzuch i czekam na kopniaka. Czasami mam wrazenie ze cos mnie puknelo ale no nie mam pojecia czy to na pewno dzidziol

Kasiulka- strasznie masz zgrabny brzuszek !

Pokaże mojego olbrzyma ;)

1486241300-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
o ja Cię kręcę :) na prawdę spory ale bardzo zgrabnie rośnie :)
Mam to samo :( przez te antybiotyki i lekarstwa mam zle mysli a wizyta 15 lutego dopiero .. :( ciagle sie zastanawiam czy z moim malenstwem jest wszystko ok

Mam dokładnie to samo. Brałam antybiotyk 10 dni i boję się co z maluszkiem - nadal nie czuje ruchów przynajmniej nie jestem pewna a wizyta dopiero 16.02 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png

o ja Cię kręcę :) na prawdę spory ale bardzo zgrabnie rośnie :)

Mam dokładnie to samo. Brałam antybiotyk 10 dni i boję się co z maluszkiem - nadal nie czuje ruchów przynajmniej nie jestem pewna a wizyta dopiero 16.02 :(

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Oj czyli masz jeden dzien po mnie :( ale nie mozemy sie stresowac tak bardzo bo dzidzia to odczuwa :* na pewno jest wszystko dobrze i innej opcji nie ma :) w koncu nam zapukają w brzuszek i dadzą znac ze jest okej [emoji173]

Oj czyli masz jeden dzien po mnie :( ale nie mozemy sie stresowac tak bardzo bo dzidzia to odczuwa :* na pewno jest wszystko dobrze i innej opcji nie ma :) w koncu nam zapukają w brzuszek i dadzą znac ze jest okej [emoji173]

Byłoby nam dużo łatwiej czując ruchy :)

Pewnie , że jest wszystko dobrze i tak trzeba mówić :* <3

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Byłoby nam dużo łatwiej czując ruchy :)

Pewnie , że jest wszystko dobrze i tak trzeba mówić :* <3

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Dokladnie :D moja mama jak uslyszala ze mam takie mysli to mowi ze nawet mam tak nie myslec , ze za duzo sie naczytałam w internecie o jakis przypadkach pojedynczych i teraz panikuje :) jezu pomyslec ze moja mama miala jedno usg ze mną w ciąży :D

Dokladnie :D moja mama jak uslyszala ze mam takie mysli to mowi ze nawet mam tak nie myslec , ze za duzo sie naczytałam w internecie o jakis przypadkach pojedynczych i teraz panikuje :) jezu pomyslec ze moja mama miala jedno usg ze mną w ciąży :D

Z jednej strony im mniej wiesz tym lepiej śpisz ale z drugiej strony im więcej wiesz tym bardziej możesz zapobiec. :)

po prostu trzeba wrzucić chill :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Kasiulka piękna jak zawsze! I synek się pokazał :)

Mafu śliczny, chyba bardzo podobny do mojego kszaltem :) takie mam wrażenie..

reklama
Do góry