reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Dziewczynyyyyyy!!!!

Pierwsze ruchy wczoraj byly. Czulam je i widzialam!!!!
Zalalam sie lzami niczym Niagara!
A rano pytalam sie kumpeli (ona miesiac do przodu z brzuchem) czy mi sie to moglo przewidziec itp?! Powiedziala, ze na pewno nie! I ze teraz to dopiero sie zacznie.
Piekne uczucie, jakby motyl obijal sie o wewnetrzna strone brzucha. W dodatku bylo to widac...[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wieeem to cudne uczucie ja przeżywam jeszcze nadal każdy ruch [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ogarnelam zaleglosci brzuszkowe:D
Morela - no pieknie rosniecie [emoji7] cudny brzunio:p
Aim - jaki szczupak :D jak to powiedziala wczoraj pielegniarka która sprawdzala mi cisnienie : gdzie ja to wszystko mieszcze ? A gdzie ty to wszystko miescisz haha
Aaa Kasiulka na sportowo i jak cudnie brzuszek wyeksponowany [emoji44] piękny [emoji173]
Karo001 - łoo to dopiero brzuszek :D ale cudowny :D
Pumelova - tez juz ladnie widać[emoji170][emoji170][emoji170]
Tea - nono sexy mummy:D zgrabny ladny brzunio [emoji41]
AAggAA88- kuleczka rzuca sie w oczy :D piekna:p
Alex - [emoji7] chyba troche podobny do mojego :D sliczny[emoji14]

My to jestesmy wszystkie piekne o zgrabne :D

1487238497171.jpg
a to mój z dzisiaj [emoji56] 20+0 [emoji7][emoji170]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1487238497171.jpg
    1487238497171.jpg