• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
a+t ale fajny brzuszek - bardzo kształtny. kropecka - twój też niczego sobie - fajen zestawienie. Anita ale słodkie zdjęcie - po prostu super pomysł!!! Ale fajnie że nam te brzuszki tam rosną.

Gluszek, A+T, Gosiek, Kropecka, Anita!!!Przecudne, jedyne w swoim rodzaju domki dla naszych fasolek!!!!!!
Sliczne zestawienia!!!Ja nie umiem takich robic. Jak to sie robi?na paint-cie?czy jak?
Julenx, ja w pierwszej ciazy w ogole prawie tez nie przytylam na brzuchu!!!tylko mi waga szla do gory i to wszystko, a brzuszek moze naqwet w ost miesiacu wyskoczyc i Gosiek ma racje, czasem taki wielki brzuch to az ciazy!!!!!Ja juz mam klopoty z zapieciem butow!!!najbardziej lubie te na rzepy 8)

reklama
Angie brzuszek sliczny!!!!!!Faktycznie taka pileczka!!!jak u mnie:) Gluszek bardzo dziekuje , ale ja chyba nie mam takiego programu :( wiec musze sie nauczyc inaczej, a moze ktos jeszcze nauczy mnie w jakisposob to sie robi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry