• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
dzięki za komplementy :) Wszystkie nasze brzuszki są świetne, pamiętacie na samym początku? Teraz nasze brzuchy są z 10 razy większe a przecież pewnie urosną jeszcze bardzo dużo :) No ja też za bardzo nie wierzę w te przesądy dotyczące kształtu brzucha bo u wielu osób to się po prostu nie sprawdza. Ja płeć poznam dopiero po porodzie ale teraz mam tak że w równym stopniu bym chciała dziewczynkę jak i chłopca :)

ja też będę miała gdzies w tym czasie USG ale wtedy powiem lekarzowi że już nie chcę znać płci, za blisko do porodu a dużo większa niespodzianka podczas narodzin :)

Kropecka - cały czas mnie korci, żeby iśc prywatnie na USG - ale żal mi kasy ( 80 zł - już wolę dołożyć 30 zł i kupić maluszkowi siedzaczek - super sie przyda jak maluch będzie miał ok 3 miesęcy i więcej) i tak nie będę miała pewności, że się dowiem - bo może dzidzi się odwrócić pupką. ;D

Ale macie fajne,duże brzuchale, ja ze swoim mogę sie schować - tyci , tyci, az nie ma sie czym chwalic :), nawet ksiadz wczoraj na kolendzie nie zauważył ze jestem w ciązy, a miałam dopsowana bluzkę :P

reklama
ja tez nie wierze juz w te przesady z tym brzuszkiem ze jak do przodu to na chlopaka.u mnie wszyscy mowili ze bedzie chlopak a tu na usg dziewczynka wiec nie ma reguly a moja przyszla kuzynka brzuszek ma bardziej na boki a bedzie chlopak,dzieki za komplementy na temat brzusia.na tym zdjeciu tak nie widac ale w rzeczywistosci a najbardziej jak sie najem to jest wieeeeeeeeeelki a olivka jak kopie ale to super uczucie.w ogole super byc w ciazy super ze przychodzi nowe zycie!!!chwalcie sie tez swoimi brzucholkami bo lubimy chyba wszystkie ogladac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry