• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
o nowe brzuszki!!!! śliczne
Wesolutka jakaś ty szczuplutka - chyba wszytsko ci tylko idzie w brzuszek
Czarownica - ładny brzusio!!! a czemu bez buźki????
Idzia - kurcze jaki malutki - jestem w szoku (przeciez ty już kończysz siódmy misiąc, albo nawet zaczynasz ósmy a tu takie maleństwo!!!)
a+t fajny pomysł - ale ja znają cmoją małą to pewnie jak bede chciała nakrecić to się przestanie ruszac.

głuszek sama sobie robilam ta fotke i wysza tak bez buzi:):):) ale natsepna wklaje z buzia;):)
a+t+? no tez widziala ze kasztlyy mamy podobne;) moj brzus robi sie taki szpiczasty;):)

dzieki za mile slowka:):)

Hi hi, miło słyszec, ze zgrabnie wygladam i chyba pokusze sie o zrobienie zdjec swoich pleckow - zobaczycie moje "zgrabne" boczki ;D Chyba po prostu ladnie sie ustawiam do zdjec :laugh:
czarownica, idzia, kate, pieknie rosniecie!
Ja od kilku dni mam natrectwa myslowe. Glaskam sie po brzuchu z namaszczeniem i prawie nie wierze, ze jeszcze tylko 3,5 msca i bede miala dzidziusia w ramionach, jej, na sama mysl sie wzruszam...

ja też wesolutka!!!!
Kurcze ja już sobie tak licze że nawet za 3 z małym chaczykiem miesiące mozemy urodzić - no to 38 tydzień mi się zaczyna 8 V - a to już jest uważane za ciążę donoszoną!!!!
Nie chce mi się w to wierzyć.
Luty zleci szybko, potem marzec zakupy i przygotowania, szkoła rodzienia a kwiecień odpoczynek a maj to już odliczanie!!!!

dzieki za mile slowa :)
brzuszek faktycznie maly ale wystarczy tylko ze zachce mi sie siusiu i wypycha sie ten brzuchol do przodu :)
no i wg moich obliczen dzis zaczelam 8 miesiac :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry