• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Stronka super - myślałam, że padnę ze śmiechu - ciekawe gdzie można takie smoczki kupić? ( mojemu mężowi już się takie mażą - oczywiście dla malucha)
Dziewczyny super brzuszki. Trochę mnie nie było, więc mam sporo zaległości w oglądaniu i czytaniu ( po pracy już nie mam siły siedzieć przy kompie) - ból pleców i podbrzusza, zmęczenie i jeszcze mojemu mężowi wyrwali dolną ósemkę - wraz z rozcinaniem dziąsła i czyszczeniem kości - bo juz wdało się tam zakażenie - więc cały dom mam na sobie + jęczącego mężą ( współczuję mu - i sobie też ;D).
Ale w sobotkę i niedzielę mam szansę nadrobić zaległości.

Kasiunka, wow ale duzy brzuch!!!!!!
a ja tydzien temu robilam zdjecia i nie wklejalam, zdj troche juz nieaktualne ale co tam
brzuch z 28tyg3dnia), aha musialam przyplaszczyc sukienke, pod brzuchem bo inaczej to wnie widac jego ksztaltu

reklama
Ladna sukienka Tamarunia i jak zwykle piekny brzuszek i Ty promieniejaca :)
Szkoda, ze nie mozesz calej glowy odslonic, bo wlasnie sie zastanawiam jakie masz wlosy - dlugie, krotkie? Jasne, ciemne? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry