• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Gluszek co ty opowiadasz, jaka lokomotywa?no tez se wymyslilas?brzuszek bardzo ladny , mama tez, po scieciu wloskow chyba co?bardzo ladnie wygladasz. otoczenie tez fajoweeee!!!no tylko sie cieszyc!!!!

Ewe, nie wiem jak sie ubieraja, po prostu to widac, pierwsze co mi sie cisnie"na klawiature" to to, ze nosza obcisle spodnie kobitki, ale to nie jest regula, najlepiej jak zwroce uwage na to, na co zwracam uwage:) hehehe ale mi wyszlo.

GŁUSZEK ihihih chyba wszystkie zwróciłyśmy uwagę na kuchnię - po prostu super.Ja od 18 marca zaczynam remont u siebie kuchni i łazienki.
A co do dołów to ja w tej ciąży miewam okropne leżę i łzy same lecą - tłumaczę to hormonami.
Raz lepiej raz gorzej w przyrodzie jest równowaga poczekajmy zaraz będzie wiosna i słonko będzie dobrze
ZOBACZYSZ NIE MARTW SIĘ

Głuszek, no co ty - doła masz ::) . NO jakby na to nie patrzeć to tali osy już nie masz :laugh: ani żadna z nas. Fakt brzuchol ogromny ale to chyba dobrze ;) a reszta wygląda normalnie. Głowa do góry :)

Ja na poprawienie humoru ostatnio kupiłam sobie pasek :laugh: a dzisiaj tusz do rzęs Loreal Shoking - poprawa nastroju gwarantowana :)

ewe juz wiem!!!
dobieranie kolorow!!!nie ma pomaranczowego z rozowym na przyklad, kobietki raczej stosuja stosnowane kolory i dopasowane do siebie, to dzis tak zwrocilam uwage, dodoatki sa dobrane jak trezba, ale to tez w sumie nie jest regula, czasem po prostu rozpoznaje ciuchy z Polski, ktore sa , byly modne, i jeszcze rzdako sie spotyka Polke w np getrach, a na to spodnic do kolan i jeszcze spod butow wystaja skarpetki grube(Japonki, Chinki, koreanki tak czesto sie ubieraja).
i tak jak mowie nie do wszystkich to pasuje, ale tak dzis wlasnie widzialam kila Polek

oj ewe26 też mieszkam w Anglii i zgadzam się z Tamarunią...
Angielki (oczywiście nie wszystkie, ale wiekszośc) to totalne bezguścia...czasem to az szkoda gadac co one na siebie włożą...
z to Polki rozpoznawane są na ulicach... i naprawde jesteśmy piękne.. ;D

GŁUSZEK zobacz to
topic,4899.105.html

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry