• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

wow!Julinx ale nadrabiasz!!!
Helunia!fajny taki okragly brzuch!super,a Wesolutka, fajna pamiatka, niezle niezle!

reklama
Dzisiaj ja kombinowałam z aparatem, więc wklejam świeże fotki-początek 27 tygodnia
2628xt.jpg
2669ql.jpg
2675dq.jpg

no no jaka zgrabna mama!
wiecie co sobie tak pomyslalam?ze chyba co najmniej polowa mam na naszym majowym forum jest szczupla, kiedys rozmawialam z mezem o urodzie Polek i on stwierdzil, ze wszystkie Polki sa szczuple, ze to nasza wizytowka, oczywiscie generalizuje(moj maz)nie wszystkie, niektore jak ja chociazby nie jestem szczupla, ale mam figure, ze sie tak wyraze(do ktorej mam nadzieje powrocic), ale jest serio cos w tym, ze Polki sa szczuple, bo nawet an ulicy mozna rozpoznac Polke nie z twarzy a po figurze wlasnie.....sposobie ubierania sie. to taka tylko moja refleksja nie wiedziec czemu, akurat teraz:)

Julienx śliczna mamusia z Ciebie, slodka ta bluzeczka !
Helunia ale okrągłości ::) i krechę chyba widać?
Wesolutka bardzo ładne zdjęcia, na prawdę fajna pamiątka :)
Anita jesteś naprawdę szczuplutka, bardzo ładny brzuszek :)
Tamarunia twój mąż ma rację Polki są naprawdę szczupłe a ja jestem wyjątkowa zazdrośnicą i jak sie zacznie wiosna , lato i wszystkie wyjdą na ulicę odslaniając co nieco to najchętniej zamknęlabym mojego w domu i nie wypuszczała ;D Sama mam wyjątkowo grube uda, w ciąży jeszcze urosły buuuuuu, mowie meżowi ze teraz to mnie juz chyba by tylko liposukcja czy jak to sie nazywa uratowała ::)

Gunia, ja też jestem z reguły kuleczka (chociaż przed pierwszą ciążą ważyłam 46 kg.) i ciężko mi utrzymać jakąś zadawalającą wagę. My mamy w nieco większych rozmiarach musimy więc liczyć, że nasze dzidziusie zafundują nam skuteczną liposukcję. :-)

kropecka brzuszek pięknie rośnie!
abryz oby, oby!!!!!!!! Chociaz w moim przypadku to chyba malo prawdopodobne, ja ogolnie jestem szczupła, tylko nogi a szczegolnie uda mam grube i jak chudne bardzo jakis stres czy coś, bo sie nie odchudzam, to złazi mi jeszcze bardziej z wszystkich czesci ciala tylko nie z ud, brzuch to az mi wsysa do srodka ;D

Kasienka mam sniada karnacje ale od dwoch dni stosuje balsam firmy ziaja sopot brazujacy jestem bardzo z niego zadowolona a stosuje po to bo w sobote mam swoj wlasny slub i wesele i chce miec ladna skore a on jak zauwazylam nie tylko kolor poprawia ale rowniez skora w dotyku jest miekka,na brzuchu tylko raz posmarowalam bo niewiem czy mozna ale na dekolcie i twarzy dwa razy a na nogach 3 i juz sa bardzo brazowe a co najwazniejsze nie mam plam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry