• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Julienx super wygladasz widac, ze czujesz sie juz lepiej :)
Lilith trzymaj sie i nie dołuj tak. Moze powinniscie sobie troche dac czasu i wszystko na spokojnie przegadac.
Helunia fajna piłeczka :)

Faajnie brzuszki dziewczyny. Naprawde widac, ze rosna!jasne, ze jak sie patrzy codziennie albo i kilka razy dziennie, to tak nie widac :laugh:
Mnie zainspirowaly linki do galerii ;D oto my w odslonie amatorsko-artystycznej dzis rano:

jejku ile nowych brzuszkow :)
Magdusia777- slicznie kwitnaco wygladasz
a+t+ piekne okraglosci
Angie-podoba mi sie fotka z tatusiem,sliczna pileczka
ewe26 siczna mamusia z ciebie,wyskoko nosic brzuszek
Helunia-bardzo ladnie zaokraglony
Julinex-kurcze ale ty zgrabna jestes,sliczna masz buzeczke

podoba mi sie ze wszystkie tak kwitnaco wygladacie i pieknie usmiechniete

LILITH KOCHANA NIESMUC SIE,zle dni przejda i znowu poczujesz sie slicznie,humorek i dobre samopoczucie wroci,a z mezem pogadaj na pewno cos sie da zrobic,ale cie rozumiem,choc niewiem co sie stalo,faceci sa prostolinijni i czasmi nas nierozumieja,my patrzymy szerokokatnie,a oni prostolinijnie,taka natura.GLOWA DO GORY,usmiejnij sie do mnie,no czekam jeszcze raz PLEASE ;D
CZEKAM NA FOTKE NA PEWNO PIEKNIE WYGLADASZ ;)

reklama
Dziewczyny-wszystkie macie takie śliczne brzuszki i każda z Was tak zgrabnie wygląda!!!
Lilith-głowa do góry bo Twoje smutki odczuwa dzidzia! Z mężusiem na pewno kryzys minie, a co do wyglądu to bzdur nie opowiadaj, bo jesteś fajna laseczka i nawet z dużym brzucholkiem też z pewnością!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry