• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
no pewnie olbrzymek - a nózki takie masz chudziutkie dalej - zazdroszczę :0
A ja sobie dziś poszłam na polepszenia chumorku do fryzjera a jutro mąż mnie zaprasza do kina :). Ech, żyć nie umierać!!!

no to teraz ja pokaże mój brzuszek. I ktoś już powiedział małe jest piękne, sama nie wiem jak ona tam mieści się z tym swoim ponad kilkogramem ;D :laugh:

Super brzuszek i wcale nie jest maly Ewe !
Tamarunia ten moj brzuchol sie tak na zdjeciach wydaje taki okragły ale naprawde zauwazyłam, ze sie robi bardziej czubaty tak na pepku, tylko nie umiem tego uchwycic na foto. Oczywiscie dzieki za komplementy :)

Ale wy super wygladacie!!!!!
Naprawde! i widac ze brzuszki rosna!!!!! i to baaardzo!!!!! Kazdej z was tak pieknie w ciazy! tylko ja cos tak zle wygladam:):)
Naprawde sliczne brzusie dziewczyny!!

no dzis znow wymiotowalam:(:( caly dzien...ale co tam juz sie przyzwyczailam...ale zauwazylam ze cos nie taks ie dzieje zas z moimi kolczykami:(:( no i z buzia itd:(:( od poczatku mi sie wydawalo ze to cora i ze kradnie mamusi urode:)
A zle sie czuje psychicznie z powodu mezusia ale nie bede o tym wypisywac na glownyum:( pozatym zas sie zaczne smucic i tyle:(

ojeje LIlith to jest poprostu klasyczny dół :(
po pierwsze, jak mała zabierze CI urodę to będzie śliczna dziewczynka
po drugie nie smuć się już z powodu męża :)
napewno jutro będzie już dobrze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry