• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Masz racje, nie daj się ................. a co ................ :P
ja ostatnio ze złości nie ugotowałam obiadu, nie zrobiłam zakupów i jeszcze "zapomniałam obudzić do pracy" :P - bo co to ja budzik??? czasem trzeba takie feministyczne metody użyć ;)

reklama
No dokladnie:):)
ale ja planuje wieksza zemste...choc teraz jestem tak slaba psychicznie ze po kazdym takim wyskoku sobie to obiecuje:)
Ale dzis juz jest przegiecie...i ja takiego zwiazu ciagnac nadal nie chce...wkazdym razie nie tak jak obecnie:)

hehe no widzisz ja tez ale nie teraz...odkad jestem w ciazy wszystko sie zmienilo:)
DSobra uciekam do wyrka bo malej juz nie wygodnie strasznie:)
no i poplacze sobie jeszcze:(:(

papa:)

nie wiem o co chodzi dokladnieale lilith - ja sobie powtarzam w takiej sytuacji - TO TYLKO FACET!!!!!!!!!!!!!!

PS. A czemu ty tak ciągle wymiotujesz? kurcze....

Po pierwsze dzieki za mile slowa o brzuszku i figurce ;)
Po drugie - ewe masz calkiem niemaly brzuch i bardzo ladnie wygladasz :)
Po trzecie - Lilith trzymaj sie i nie lam za bardzo, a z mezem pewnie nie jest tak zle jak Ci sie wydaje. Zawsze jak sie na drugi dzien ochlonie to jest lepiej i latwiej. A uroda w ogole sie nie przejmuj, bo na pewno wygladasz nadal slicznie - wrzuc fotke, a zobaczysz, ze komplementy sie posypia ;):)

a+t Twój brzuch to olbrzym, ale taki ładny olbrzym ;), co ty mówisz że mały...
ewe ślicznie wyglądasz!
lilith podpisuje sie pod stwierdzeniem głuszka obiema rękami i nogami, mój jak cos czasem palnie to tylko wziąsc i wyrzucić przez okno a i tak go kocham i wiem że on kocha mnie - oni już tacy są, czasami jakby sie im mozg wyłączyl- oj przeczytałby to moj to by mi dał !!! Hi,Hi!

Jeszcze raz dziekuje za komplementy ;D
Lilith, wyślij nam swoje zdjęcie, dawno już nie bylo twojego brzuszka
Julonex super wyglądasz i wogóle śliczna bluzeczka :) . Twój brzuszek już wcale nie jest mały, ale figurke to ty masz :)

reklama
Dziewczyny cudne brzuszki. Angie i A+T naprawdę duże te wasze domki. Julinex twój też już goni te najwieksze, a bluzeczka faktycznie super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry