• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
a+t jak zwykle szczulplutka... już nie mam do was siły - takieście są chudziny!!!!! Powinien być zakaz pokazywania sie szczupłych dziewczyn w ciąży. Ja się przy was kompleksów nabawię...... ;)
Ale masz duży brzusio - i szpiczasty!!!!
Mój podobno też urósł ostatnio. Musze dorwać aparat w pracy i pstryknąc parę zdjęć.
Coś rzadko ostatnio zamieszczamy swoje brzuszki, a szkoda......

Kasiunka i A+T nic dodac, nic ujac poprostu super laski ;D Naprawde extra macie figorki. tylko brzusie urosły a mi niestety uda i tyłek juz tez :P Ale nic to... ;)

Dzieki dziewczyny :) Ja tez przytylam juz teraz oprocz brzuszka tu i tam. Nawet kolezanki z uczelni stwierdzily, ze juz widac po twarzy i ramionach, ze przytylam :(, ale mam nadzieje, ze to co niepotrzebne zejdzie po ciazy, a pozostana te kg, ktore sa mi potrzebne, zeby nie wygladac jak szkielet (tak jak przed ciaza ;))

reklama
A+T śliczna kobietka z ciebie i bardzo sexi :) A jeżeli chodzi o figurę to tylko pozazdrościć, a tak na marginesie byłoby dziwne jakbyś się nie zaokrągliła tu i tam w 8 miesiącu ciązy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry