• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Helunia ale slicznie!!!!
A ja jestem wsciekla!! pamietam jak wam pisalam wczoraj ze niemoge zamiescic zdjec bo niemam programu...a teraz!!! PROGRAM ZAINSTALOWANY Z 10 ZDJEC BRZUSZKA ZROBIONE I NIE DZIALA!!!! NIE CHCE SIE PRZEZUCIC!!!!! JESTEM WSCIEKLA JAK NIEWIEM!! NO I NIEWIEM CO Z TYM ZROBIC A MEZUS POSZEDL DO PRACY:(:( TAK MI SMUTNO:(:(:(

ja sie smuce...bo wiesz...jaks ie wczesniej doczekac nie moglam to teraz juz wszystko super pieknie radosna siadam do kompa zeby przeslac fotki a tu baa nie da sie:(:(:( no przesle wieczorem lub rano:(:(

:(:( na kamerce:(:( jak robilismy format to usunol sie program do kamery zeby zdjecia przenosic :(:( pozniej nie moglam sie doprosic mezusia o znalezienie go w tym balaganie (po pozadkowaniu salonu)... dzis odnalazl plytke zainstalowal zrobil mi nawet zdjecia brzuszka...podlanczam usb a tu nie dziala:(:( kabinowalam chyba z 30 min ale nic z tego:(:(:( nie mam pojecia co jest nie tak:(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry