• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

no wlasnie ja tego flaka tez sie strasznie boje :/ bo jak zrobic zeby to pozniej jakos sie ujedrnilo i wrocilo do normy ? no i o piersi tez sie boje. Juz mam rozstepy a po karmieniu nie chcialabym zeby mi sie zrobily zbyt obwisle. Ehh.. zobaczymy i tak na pewne rzeczy nic nie poradze :)

reklama
Kropecka – super wyglądasz – mam podobny brzuszek do twojego – tylko reszty ciała mam jakby to rzec nieco więcej 
Anita – ślicznie wygladasz, a brzuś malutki
A+T wow jaki brzusio – pokaźny!!! Ale przecież ty już prawie 9 miesiąc zaczynasz więc musi być duży!!!! A figurka super jak zwykle!!!

a+t+? bardzo ładny brzuszek i figurka niczego sobie :) Wydaje mi się, że mam podobny, tylko ja jestem niższa... Naprawdę ślicznie wyglądasz i nie przejmuj się flakiem na brzuchu, bo to dość szybko wraca do normy. Przynajmniej przy pierwszym dziecku. Z drugim podobno nie jest już tak kolorowo. No, ale zobaczymy... Może trochę ćwiczeń i wyrzeczeń i wszystko wróci do normy. Życzę Nam powodzenia :)

dziewczyny - nie martwcie się brzuszkiem - wróci do normy.
Ja przecież rodziłam Anię i jak myślicie dlaczego sobie zrobiłam jaszczurki na brzuszku - bo miałam bardzo płaski i ładny brzuszek - niejedna panienka mi zazdrościła ( trochę to głupio zabrzmiało - takie samochwalenie, ale chciałam was pocieszyć).
Teraz to mam okropnie duży ::) - no i przed ciążą troszkę przytyłam - niesty leki :P - ale po ciąży planuję wrócić do mojej wagi w której najlepiej się czułam - to tylko kwestia samozaparcia

a+t superowski brzuszek :) kurcze ty prawie wcale nie przytyłaś :)
JaK urodzimy to podam wam taką serię na brzuszki, że największa twardzielka wymięknie, ale naprawde działa :)
Zaraz pochwalę się moim brzuszkiem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry