• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
ooo Kropecka ale wyrosl twoj brzus!!!super i jak zawsze fajny zestaw:):):):) a wlasnie mialam do Ewe podeslac zdjatka:) do przetworzenia:)

Kropecka-ale super brzusio!!! A to zestawienie masz poprostu super! Będziesz miała fajną pamiątkę.
Dziewczyny-moja córunia chyba tak wyszła na tym zdjęciu że jest do mnie podobna, ale to jest skóra zdjęta z taty-słowo daję!!!

anita, naprawde ladnie wygladasz! a cora - no, ja tez pomyslalam, ze wykapana Mamusia!
kropecka szpiczasty masz ten brzus, sliczny! a mix to mi sie nie otwiera :(

Wiecie co, w sobote poszlismy z Mezem na sesje do fotografa. Mnostwo nam zdjec natrzaskal, wybralismy "kilka", nawet nie mowie za ile, cena nie przejdzie mi przez gardlo i jeszcze nie bede mogla spac, ale z drugiej strony Tomek ma racje, ze to bedzie piekna pamiatka na wieki wiekow.
Jak juz odbiore (po pierwszym) to wkleje kilka.

Kropecka, Anita śliczne brzuszki.
Anita ja też jestem wysoka - mam 177cm i ludzie myślą, że jestem w 5/6 m-cu ciąży, bo brzuszek rozkłada mi się na wysokość ;D. A tu już zaraz początek 8!!!.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry