• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
No ja tez jestem w szoku, ze tak schodzi na dol. Coraz mniej dostaje kopniaczkow w zebra, za to Alunia rozpycha sie potwornie w srodku i boli miednica i ta kosc ogonowa. Najsmieszniejsze jest to, ze mam wrazenie, ze brzuszek mi sie obniza z kazdym dniem doslownie.
W sumie chcialabym juz urodzic nawet :). Mysle, ze malutka poradzilaby sobie niezle, a juz moglabym sie nia od teraz cieszyc. Z drugiej strony pewnie bedzie dla niej lepiej jak jeszcze posiedzi w brzusiu te 2 czy 3 tygodnie. W koncu nie jest mega duza. Tak czy siak nie zalezy to ode mnie, wiec bede cieszyc sie z tego co bedzie :) Ale podtrzymuje "ło rany", ze to juz tak niedlugo ;) (nawet jesli porod ma nastapic za te planowe 5 tygodni to i tak juz bardzo niedaleko) :D

Kasiunka ale malowidla,fajowo w tej szkole rodzenia maice ;)
Czarownica zgrabny brzuszek,a ty chyba wloski obcielas???
Julinex ja zawsze zgrabnie wygladasz i brzusi takie w sam raz,
a+t+? fajnie porownanie,mnie tez sie wydaje ,ze moj opadl,hmmm,a czemu to niewiem,tak chyab juz do porodu sie przygotowuje chyba nie...???

A to moj brzusio w 33tyg i ponizej szczesliwy tatus ;D

brzuszek33tydz2fg.jpg

wojtuscalujebrzuszek33tyg1fs.jpg

maxin, ale śliczny brzuszek, a pępuszek jak ci wyszedł!!! Mi się wydaje, że twój chyba jeszcze nie opadł - wklej wczęsnijesze zdjęcie żebyśmy mogły porówać.

Kasiunka ale sie usmiałam super dzieło na brzusiu :laugh:
Julienx i Czarownica ładne brzuszki i nowe fryzurki :)
A+T rzeczywiscie troche jakby opadł a nie zmniejszył sie ;)
Maxin super zgrabny brzusio i fajna fotka z tatusiem, lubie takie :)

reklama
Dziekuje za komplementy... ale mi miło... rozpływacie mnie normalnie...

Włoski zmieniły odrobine kolor, bo dobrze sie jest odmienić na wiosne  :) :)

Maxin78 śliczny brzuszek i jak miło przytulany

LILITH spore juz to Twoje mieszkanko - śliczne i bardzo kształtne. Cudny guziczek Ci wyskoczył...

Mi też powoli Antoś wykopuje pępek  :laugh:

Ponieważ wczoraj mi się nudziło
wkleje Wam efekty ostatniej sesji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry