• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Julienx ale ladna ta sesja!!!!taka urocza:)i pepuszek tez widac:)

A co do pepucha to ja raz mam raz nie hihi nie wiem od czego to dokladnie zalezy :) ale mi juz wylaz z 6 miesiacu :)

Co do ksztaltu to widac ze sie troche obnizyl bo nie jest juz jak pileczka :(:(

reklama
Lilith no mi szczeka opadla jak zobaczylam Twoj brzuchol. Przeciez on jest ogrooomny :) WOW, ale sliczny, ksztaltny i bardzo ladna skorka na nim... i chyba faktycznie jest troszke nizej niz wczesniej, ale moze to dlatego, ze go ciezar w dol ciagnie?

maxin ty sie normalnie miescisz w spodnie "przedciazowe", nie? faaajnie masz :) Slicznie wygladasz!
julienx bardzo ladne fotki!!! :laugh:
lilith, Ciebie zobaczylam najpierw na glownym - alez urosl Ci ten brzuch!!! jestem w szoku!!! ale slicznie wygladasz, tylko w brzuszek Ci weszlo...

oj wlansie poszlo mi tez w nogi i tylek :(:( A+T nie jednak czuje ze sie troche obnizyl bo macica nie jest tak wysoko jak wczesniej- mialam pod samymi zebrami a teraz jest nizej ale tylko troszeczke.ale widze to w kurtce bo kiedys byla to poprostu pileczka a teraz jaks ie zapne to mam na gorze pustke a na dole cos wisi ;D
co do wielkosci mi sie wydaje ze jest maly hihi :)

Lilith a mnie sie wydaje, ze jest ogromniasty :)::) Ale super piłka lekarska ;)
Julienx fajne fotki a na nich jakos wiekszy sie twoj brzus wydaje niz na poprzednich :)
Buu... a ja nic nie moge wkleic bo przestał mi działac bluetuth (czy jak to sie tam pisze) i nic nie moge na kompa z komorki przezucic. Ale juz nie dłługo bedzie cyfroweczka, prawdopodobnie za pare dni ;D

julienx fajne fotki,podobaja mi sie obrobione zdiecia,ja niestesy nie potarfie,buuu....
LILITH o jejku,no bardzo duzy twoj brzusio slicznie go trzymasz,ile to juz w obwodzie masz???Naprawde wyglada na blizniaki,a tam jedna kruszynka sie chowa ;D ;D ;D

A ja jeszcze raz dziekuje za mile slowa,fajnie je ulyszec,szczegolnie dzis,bo kazdy mi dokucza jak to na twarzy nie przybralam,a babcia dzis mnie zakoczylam ,smiejac sie mowila ale z ciebie spaslaczek sie zrobil i maz podlapal i tez tak mowi,bo w sumie nabralam,przed ciaza taka szkapa ze mnie byla,a teraz to jest mnie troche,wiec sie dziwuja,choc w ciazy to normalne,ale mimo wszystko smutno mi,ze tak mowia i lekkiego dola mam.Fanie ze wy sypiecie takimi milymi koplemantami,odrazu lepeij sie robi ;D

maxin nie przejmuj sie textami innych, wygladasz slicznie. Mi tesc tez ciagle gada jak mnie widzi (na szczescie rzadko) jak to mi piersi urosly (swinia!!) i ze teraz wreszcie wygladam jak kobieta i sie gapi tak po chamsku i gada, ze "no teraz to mu sie podobam. No prosze jak ciaza zmienia..." itd itd. Strasznie mnie to irytuje ;) Zreszta caly tesc mnie irytuje, ale to nie ten watek.

oj dziewczyny ,alez duzo brzuszkow!!!!! :laugh: i to jakich fajnych!
Lilith!Duzy Twoj brzuch!Wow!extra!
Maxin Twoj brzuszek mi sie dzis najbardziej podoba, z tych ktory juz wklejalas wczesnie(heh jakbys miala ich 5, tak napisalm)ale chodzi o to ze po prostu teraz jest taki okraglutki, bardzo zgrabnie wygladasz!!!!!!
Julienx tez mam wrazenie ze na tych zdjeciach masz wiekszy brzuszek!moze to kwestia ujecia?alnbo tak ci podskoczyl???bardzo ladne zdjecia!!!!szkoda ze nie umiem tak:):):):)

reklama
Mi też się Julien xwydaje,że brzusio podrósł i to sporo.
Lilith ja nie mam pytań co do twojego brzucha - ale gigancik po prostu mi szczenka opadła i właśnie próbuję dozbierac zeby z podłogi !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry