• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
gosiek piękny brzusi!!! Ogromniasty, jak u Lilth, ciekawe copowiecie na mojego gigancika jak wkleję!!! A ja mam miesiąc młodszy brzuch, hihi. A już mam 113 w najszerszym mijescu!! Z tym ze jea jestem dużo wyższa (168) i nieco szersza z natury :)). Moze za tydzień będe miała swoją cyfrowką - jednak kupujemy to wtedy wkleje!!!

Gosiek!mAsz bardzo ladny ksztaltny i okraglutki brzuch!!!!!!no i duzy oczywiscie! wyonbrazam sobie jak jest ciezko !ja juz nie mam takiego ;D ;)

Gosiek juz ci gdzies pisalam ze ja tez mam czasem takie klocia i tez w pachwinach ale ja sobie je kojarze ze szpikulcem do lodu jak tak wali i uderza i to boli....ale pisalam ci tez ze mi gin mowil ze to moze byc od glowki ze mala mnie rani...czasem mam tak ze normalnie isc nie moge no szok.,..bo jak zrobie krok to tak rozrywa:(

A ja sobie na taki odpoczynek tez pozwalac nie moge bo roboty od groma:( a poki nie posprzatamy wszystkiego nie moge robic prania dla malej:(

Gosiek z Twoich opisów spodziewałam się jakiegoś kolosa, a tym czasem masz bardzo ładny, zgrabny brzusio!!!
A co do tych kłuć w pochwie to ja też czasem to odczuwam, obawiam się że to objaw skracania szyjki lub nacisku główki bo u mnie wystąpiło i jedno i drugie.

Mnie tu parę dni nie było i proszę - galeria super brzuszków :)
lilith naprawdę ogromniasty twój brzuch, ale bardzo ładny.
gosiek twój też niczego sobie :)
julienx ja też mam takie wrażenie, że Twój brzuszek się powiększył. Bardzo ładna sesja :)
maxin super brzuszek i super, że zakładasz spodnie pod brzuch. Tatuś wygląda na szczęśliwego ;)
Jeśli chodzi o mój brzuch to wkleje coś jutro albo we wtorek, bo jak na razie szwagierka pożyczyła nasz aparat.

ja też mam takie kłucia czasem, szczególnie po prawej stronie. I ostatnio jak trochę się nachodziłam to już tak porządnie mnie bolało :/

O Matko! Ale dużo nowych brzuszków.
Maxin- śliczny, zgrabniutki, okrąglutki :laugh:;
Julinex- jak zwykle super zdjęcia, brzuszek i figurka nienaganne :laugh:;
Lilith- szok ;) baaardzo duży brzuś, ale przy tym jaka w innych miejscach szczuplutka jesteś i zero rozstępów- podziwiam :laugh:;
Gosiek- duży brzusio, ale mi jakoś nie wydaje się taki wielki, bardzo ładny :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry