• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Lilith milo bardzo mi sie zrobilo ;D ;D ;D
Helunia no moja droga brzusi piekny,bez zadnych rozstepow,skora na nim tak swierza i gladak,sliczne okraglosci ;D ;) :D

reklama
maly Helunia???Wiesz to zalezy od indywidualnej budowy kazdej kobiety,u mnie sie dziwuja ze w maj rodze,bo nie mam duzego brzucha,ale slyszalm,ze pod koniec ostatni miesiac i tydzien powinnien bardzo poskoczyc,wiec nic sie nie martw jest w sam raz ;D

maxin twoj brzunio fajny jest ale chyab juz dosc nisko co?tzn moze w sukience inaczej wyglada ale wydaje mi sie ze jest nisko i fajowy.na pewno wiekszy niz moj.ja mialam obiad robic a ciagle na bb siedze wiec obiad musi poczekac ha ha ha

oj ja wybieram sie do sklepu juz od godziny i oderwac sie nie moge do BB ;D ;D ;D ,a czy moj brzuszek nisko???hmm....tez mi sie ostatnio wydawalo,ze albo sie obnizyl albo tak sobie rosnie ku dolowi ;)
;D ;D ;D

Maxin b. ładnie wyszłas na tych zdjeciach a brzusio mi sie wcale mały nie wydaje :) Za to moj mi sie wydaje mały wiec pewnie my nie widzimy ich rzeczywistych rozmiarow.
Helunia bardzo ładny i spory brzusio :)

Maxin wygladasz po prostu PIEKNIE!
Helunia!wcale nie masz malego brzucha!!!?i faktycznie nie widac zadnych rozstepow!!!!nie badz taka krytyczna wobec siebie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry