• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

hehe, dzieki:):):)on faktycznie jest okragly, jak pileczka,  czasem mi sie wydaje ze jest nisko, ale to moze takie wrazenia tylko , sama nie wiem?w kazdym razie podoba mi sie on i pomimo ze czasem jest ciezko, to ten stan jest faaaajny....:)

reklama
A ja wkleję fotkę dzisiaj z pleneru  :) tak pięknie świeciło słońce że musieliśmy się wybyczyć na słonku.
A oto ja, troszkę kluskowata się zrobiłam  :laugh: ale co tam ......

Helunia no podskoczyl brzusio,pokazny domek nosisz ;D Swietny ;)
Weolutka a twoj taki slotki okraglutki i mama zgrabna top klasa ;)
Tamarunia ciebie juz chwialilam,ale jeszcze powiem,ze bardzo ladnie wygladasz ;)
Ewa slicznie widac brzuszek,a na twarzy troszke sie zaokraglilas,ale to w ciazy normalne i mi tez sie zaokraglila,ale wygladsz uroczo promieniujac mama ;)

Dziewczyny świetnie wyglądacie.
Wesolutka- bardzo zgrabniutko :laugh:
Tamarunia - jak zwykle pięknie :laugh:
Ewe- wyglądasz super, bardzo do twarzy ci z taką zaokrąglona buzką- wydaje mi się, że rysy ci złagodniały :laugh:

Wesolutka ale ladnie wygladasz!!!! i ladny ksztaltny brzus!!
Tamarunia twoj brzuszek juz duuuzy!!! i jak widze pelna radosci!!!

Ewe faktycznie widze smigasz w plaszczu nadal!!! i bardzo a to bardzo ladnie wygladasz!!! I jaka szczesliwa i dumna!!!!!

reklama
No Kasiunka, tutaj widać że jesteś w ciąży  :)
Całkiem, całkiem ten twój brzuszek i pępek wystający. Ale figurki i tak zazdroszczę  :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry