• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Hehe...No to fajny lekarz Gosiek. Ja mam nadzieje, ze w szpitalu nie beda sie krzywo patrzyli za tatoo, bo jak narazie nikt mi nie zwrocił uwagi ale moja gin badała mnie chyba w 4 miesiacu ostatnio i nawet nie wiem czy zauwazyła 8)

reklama
Helunia wygladasz bardzo ladnie!!!
Angie nie przejmuj sie! ja tez mam i nawt na rece i nic nikt nie mowi! ja sie tylko problemace co z kolczykiem w brwi i chyba musze wymienic na specjalny plastikowy jakby zdazylo mi sie miec cc :( w jezyku nie wymieniam bo tam nie trzeba (juz wiem z wlasnego doswiadczenia) tylko z uszu bede musiala i az sie boje:(:(

wydaje mi sie ze jak masz w jezyku to i we brwi mozesz.ja we brwi tez kiedys mialam.ja mialam stal chirurgiczna i to chyba w niczym nie przeszkadza,chociaz w trakcie porodu zadnej bizuterii nie powinno sie miec chyba.ja niewiem tym bardziej ze ja nigdy w szpitalu nie bylam.to bedzie moj debiut i do tego jaki.

Helunia!Duzy Twoj bzrusio !!!i fatycznie jakis wiekszy!!!
Wesolutka!!bardzo zgrabnie wygladasz!!!
Dziewczyny slicznie wygladacie!!!Ciaza Wam(Nam ;D)wszystkim sluzy!!!!
No to ja tez wkleje swojego brzucha:)hehe

Wesolutka, ale zgrabniusi brzuszek i wcale jakos papusna mi sie Twoja buzia nie wydaje ;)
Tamarunia, jak zwykle piekny brzus - taki okraglutki i calkiem duzy.

reklama
Wesolutka ty chudzinko, śliczny brzuszek i chyba urósl dosyć sporo od ostatniego zdjęcia :)
Tamarunia śliczne zdjęcia, fajne ujęcia :) Wyglądają jak robione u profesjonalisty :) szczególnie to pierwsze zdjęcie.
I jak zwykle jeden z największych :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry