• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
;D :D :)
Julienx sliczne zdjecia ze slicznym brzusiem !
Trini bardzo ładnie ładnie wygladasz, zgrabny brzusio !
A+T klasycznie potwierdze, ze masz super ciazowa figorke !

Dziekuje jeszcze raz :) Jak sie tak Was poczyta to czlowiek od razu lepiej sie czuje. Mi ostatnio puchna troszke rece i buzia i dziwnie sie czuje patrzac w lustro. Do tego w biodrach doszlo mi chyba z 9 cm juz (ale chyba nie w tluszczu tylko w kosciach, bo spodnie sprzed ciazy nie chca sie przecisnac juz na wysokosci pierwszych kosci biodrowych). Pierwszy raz w zyciu sie zaokraglilam, bo zawsze mialam niedowage i bylam za chuda i jakos mi tak dziwnie z tym wszystkim. Wy utwierdzacie mnie w przekonaniu, ze poki co - wszystko gra :) i jeszcze nawet moge sie podobac ;)
Fajnie, ze jestescie :)

Wystarczy, ze czlowieka nie ma kilka dni, a tu tyle nowosci ;D

julienx bardzo fajne zdjecia i sliczna koszulka, bardzo bardzo mi sie podoba!
trini, pierwsze, co mi przyszlo do glowy, jak Cie zobaczylam, to ze jestes bardzo smukla. Doslownie.
a+t faaajny masz ten brzus i faaajna figure i takie faaaajne wlosy!!!!!

odebralam zdjecia od fotografa, dopiero teraz obiektywnie przyznalam, ze jestem taka duza ;D ;D (mowa o brzuszku, zebyscie nie pomyslaly, ze znowu jęcze nad rozmiarami ogolnymi ;)) Postaram sie wkleic na dniach jakas fotke :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry