• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Maxin bardzo ładny brzusio i wcale mi sie nie wydaje taki mały :) Za to moj mi sie cały czas mały wydaje i czasem sie tak zastanawiam gdzie to dziecko sie miesci i ze chyba malutkie musi byc ::) Takie mam fazy choc wiem, ze bywaja i mniejsze brzuszki juz przy porodzie.

reklama
Julinex - śliczny brzuszek i pokoik też superowy !!! ;)

Maxin - spory i pępek cały na wierzchu, tatuaż też fajnie się trzyma. Powiedz on się rozciąga??> a jak z wypełnieniem blednie albo coś ????

Angie a ty nie gadaj, tylko wklej twoj brzuszek . Bo już dawno nie pokazywałaś a do tego wszystkiego masz nową fryzurke - pochwal się ;)

no pepor to mi wyszedl ;D ;D ;D A tatuza trzyma sie dobrze,troche sie rozciagnol,i trzeba bedzie jednak poprawic,tak mi sie wydaje,zobaczymy jak brzuszek wroci do formy.A slyszalam,ze jak pepek na wierzchu to na dziewczynke ::)zobaczymy ;)
dziekuje za komplementy ;)

Oj Ewe jakos nie moge sie zebrac do zrobienia fotek. Moze jutro jak znajde troche czasu bo zapowiada sie aktywny dzionek. A dzis wogole jestem taka do d... czuje sie jak by mnie ktos młotkiem w łepek walnał :P Rece mam jak z ołowiu i wogole jakos mi tak słabo...No ale to nie ten watek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry