• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
a+t+ ale urósł :) no ale powinnaś się cieszyć że wszystkie dodatkowe kilogramy weszły ci tylko w brzuszek :) Ja już wczoraj zamówiłam sobie na allegro płytkę z ćwiczeniami "Ja chcę mieć taki brzuch". Kiedyś była w Shape i zanim nie zaszłam to ćwiczyłam i były bardzo skuteczne :) Teraz też po porodzie będę musiała się za siebie wziąć :)

Dziekuje, dziekuje :):):)
Wczoraj zaszla do nas szwagierka i stwierdzila, ze jestem "okraglutka na buzi" :( Troche mnie to podlamalo, bo jeszcze tydzien temu na uczelni wszyscy mowili, ze nic sie nie zmienilam, tylko brzuch mi urosl i ze wygladam slicznie. Poza tym waga pokazala wczoraj +2kg chyba w 2 tygodnie. Musialam sie "obstrykac" i wkleic Wam fotki, zeby uslyszec cos milego ;);)

Maxin brzuszek jak zwykle bardzo ladny i kraglutki!!!!! no i super ze tatuaz sie tak trzyma!!!!

A+T :):):) pamietam jak zawsze dawalysmy tak duzo zdjec z brzusiami hih :):) Ale teraz masz duzyyy juz i bardzo ladny! Ogolnie wygladasz slicznie! I bardzo zgrabnie! ja jestem tak nabrzmiala wszedzie ze sie wstydze:(

reklama
jutro poprosze mezusia...ale powaznie nie wygladam tak ladnie jak wy tylko ak jakis morski potowr:(:(:(
zreszta mnie ciagle wszyscy mowia ale ty masz twarz gruba itd:(:( wiem ze nie wiedza ze to od ciazy i ze to normalne ale to nic milego:(:( wogole mam takie male oczka a wielka reszte:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry