• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

No to i ja wklejam mój wielki brzuchol w 36 tyg. Mam tylko cichą nadzieję, że za dużo już nie urośnie bo czuję się ogromna i ciężka

36ty3jb.jpg

36tydzi9dy.jpg

36tyd1xh.jpg

reklama
Kurcze a+t masz jeszcze tylko 4 dni na suwaczku a patrz jak walczyliście żeby Alusię nie wypuścić.. Jeszcze się okaże że urodzisz po terminie!!!! (czego ci oczywiście nie życzę). alusi się tak spodobało w brzuchu u mamy ze postanowiła sobie posiedziec jeszce troszkę :)

głuszek pisze:
Kurcze a+t masz jeszcze tylko 4 dni na suwaczku a patrz jak walczyliście żeby Alusię nie wypuścić.. Jeszcze się okaże że urodzisz po terminie!!!! (czego ci oczywiście nie życzę). alusi się tak spodobało w brzuchu u mamy ze postanowiła sobie posiedziec jeszce troszkę :)
hihi, no kazdego dnia o tym mysle ile przeszlismy w tej ciazy we trojke ;) Na poczatku poronienie zagrazajace, lezenie, potem zagrozenie przedwczesnym porodem, lezenie, a teraz 4 dni do terminu :D:D:D:D

oj ile nowych brzuszkow
Anita slicznie wygladasz ;D
Kate pokazny brzuszek i fajna fryzurka ;)
Helunia NOOO brzuszek juz wielki,pieknie go nosisz ;D
Angie zgrabny brzuszek,taki szpiczasty ;)

a+t+ 4 dni do terminu to juz naprawde malutko. Na dniach zobaczysz swoja dzidzie :) zazdroszcze ci a jednoczesnie cierpliwie czekam na swoja kolej :) Na Wiktora czekalam 3 lata wiec te ostatnie 30 dni to naprawde niewiele :)

reklama
Anitka, wcale nie taki wielki :D
mi sie moj coraz mniejszy wydaje hehe a ostatnio zmierzylam i ma 104cm wiec niezle
ale na poczatku to ogladalam rozne zaawansowane brzucholki i zazdroscilam, a teraz moj wcale nie robi wrazenia takiego kolosa, ale dzidzia z dnia na dzien wieksza, wiec jeszcze troche brzucho spuchnie.
a+t ja codzien jak zagladam do majowek to mysle, ze juz urodzilas!!! :D musisz obiecac, ze dasz znac jakby co ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry