• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
ewe śliczny ten twój brzuszek, a zdjęcie z ruchami Amelki jest superaste :) Gratuluje ujęcia.

No to jeszcze dorzucę swój brzuszek. Też mam nadzieję, że to już ostatnie zdjęcie ;)

dscf49705ya.jpg
dscf49713ah.jpg

Ale tu sie brzusiow narobilo!!!!
A+T pieknie wygladasz w nowej fryzurce!!!!
Anitko hihi brzus rosnie a ty nadal taka szczuplutka!!!!
Helunia wygladasz bardzo ladnie i nie wiem o co ci chodzi z tym programem:):):) (a tak swoja droga uwazam ze lpeszy jest na Clubie - Metamorfozy czy cos takiego)
Kate brzus bardzo ladniutki gladziutki:)
Trin tez malusi brzusio! pewnie niewiele przytylas:):)

Ewe bomba!! ty tez masz calkiem calkiem spory brzuch!!! i taki niesamowicie okraglutki!!!!! i wydaje sie byc dosc wysoko! bardzo ladnie wygladasz!a pamiatka bombowa!!

Ewe-wyglądasz promiennie, brzuś masz niesamowicie okrągły, ja miałam podobny jak byłam z córcią w ciąży.
A ujęcie ruchów rewelacja, ja ilekroć przy takich wybrzuszeniach chwytam aparat mały się uspokaja.
Trini-brzuś nadal zgrabniutki i wydaje się naprawdę nieduży. Co do żyłek to ja z bliska mam też widoczne.

trinilov - piękny brzuszek ... śliczny i jaki opalony, ale Ty chyba śniada z natury jesteś

Mój ma już 98 cm, a Twój? - bo pamiętam że miałyśmy podobnie..

reklama
Ewe świetne zdjęcie!
Trinilov śliczny brzuszek i widać ta białą obwolutkę wokół pępka , o ktorej kiedyś pisałaś a nie było wtedy widać ( bo to chyba Ty o tym pisałaś, chyba że sie mylę)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry