• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

kropecka - jak zwykle piękna !!! brzyuch już sporawy -ale fajny ten mix będziesz miła sper pamiatkę
Agatatje - ty masz dopiero gigancjiks!!! A jakie 600 g ? Tyle ma jeszcze przytyć maluch, eeee chyba niemożliwe -w niecałe trzy tygodnie? ślicznie wyglądasz

heksa no coz - przymajmniej sie nie toczysz jak chodzisz bo z taką piłka przed soba jak my mamy to pozostaje się nam już tylko toczyć - ja sie kołysze jak kaczucha jak chodzę. Sa plusy i minusy.

reklama
wiecie co a ja to nawet paznokcie u nog sobie moge obciac,z pomalowaniem to nawet nie probowalam wiec niewiem,ostatnio malowalam w lutym na wlasne wesele i juz wtedy bylo dosc ciezko i niewygodnie ale teraz to mi sie nawet nie chce,oczywiscie obciac musialam zeby poloznej nie podrapac,a propo to czy do porodu zaklada sie skarpetki bo na roznych zdjeciach z porodow widzialam i sie zastanawiam???

agatatje - super brzuszek - zgrabny i mama śliczna
głuszek - mój maluch w 3 tygodnie przytył 700 gram - a więc jest to możliwe :D i nawet realne ;D

spoko - jak mój się zmieścił - o zgrozo - ::) 38 cm główka ::)- to twój też na pewno. Wiesz co jak się patrzę na niego, to aż ni się nie chce wierzyć, że taka wielka główka przecisnęłą się przeze mnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry