• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Lilith nosisz brzuszek bardzo ladnie,podziwiam,ze masz sily na takie dlugie spacer z takim gigancikiem.PIeknie go noisz ;D
Kasiunka ale cudenko fotki nad morzem,jak mi sie teskni za morzem.Pieknie wygladasz ;)

reklama
lilth - brzusi ogromniasty - biedulko pewnie kręgosłup ci peka.
kasiuńka- piękne zdjęcia - ja też zazdroszczę morza :)
A+T zawartosć brzuszka piękniejsza od brzuszka, oczywiście brzuszek też niczego sobie ;D ;D ;D

Wszystkie brzuszkowe fotki jak zwykle fajne!
Lilith-masz bidulko co dźwigać, ale wyglądasz bardzo ładnie, najwięcej poszło Ci w brzucho.
Kasiuńka-jak ja bym chciała pospacerować sobie nad morzem, zazdroszczę, a Ty wyglądasz jak zwykle szczuplutko.
A+T-to niesamowite że takie cudo miałaś w tym brzuszku, a jak teraz, pewnie niewiele Ci zostało bo byłaś bardzo szczuplutka nawet przed godziną zero.

lilith - ale brzuszek ogromny - i tak ślicznie wyglądasz
kasiunka - super brzuszek

a to mój brzuszek - zrobiony rano przed porodem
pict00105xn.jpg

Agatatje super wyglądasz!
Kasiunka slicznie!
Lilith brzusio ogromniasty, ale tylko brzusio i bardzo fajnie wyglądasz!
A+T, Gosiek czyżby tęsknilo sie za brzuszkami ;), brzuszki piękne, ale sie nie umywają do lokatorów :)

gunia - do brzuszka nie tęsknię ::)- tylko zrobiłam zdjęcie przed pójściem do szpitala - nie miałam kiedy wkleić - bo komp mi się zepsół - potem zapomniałam i dopiero a+t mi przypomniała - a więc tak wkleiłam do porównania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry