• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
julienx naprawde sliczy;):) ja mam podobna wielkosc choc musze ci powiedziec ze w ostatnich dniach to w oczach mi sie powieksza!!!!!! a ruchy juz czujesz?? ja piewrdze poczulam w polowie 16 tyg dokladnie tydzien temu w srode rano:)

czarownica pisze:
a ruchy juz czujesz?? ja piewrdze poczulam w polowie 16 tyg dokladnie tydzien temu w srode rano:)

wczoraj pytał mnie o to lekarz. Jeszcze nie czuję :-[ ale nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że na dniach poczuje mojego maluszka.

Julienx bardzo ładny, malutki, ja też mam taki malutki chociaż tak jak pisala czarownica ostatnio też co dzień to większy, ale jeszcze malutki :) Mam nadzieję, że na swięta to już bedziemy miały w większosci brzuchole ;D pewnie jeszcze nam wyjda bokiem :laugh: a teraz nie możemy sie doczekać...

reklama
ja słyszałam, że brzuszek naprawde zaczyna rosnąć po pierwszych ruchach, tak samo jest z przybieraniem na wadze. Ale nie wiem czy to prawda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry