reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
ja do puszystych też sie nie zaliczałam.. szczupła byłam, ale nie powiem, że patyk jakiś..
teraz też nie wygłądam grubo, tylko ten brzuszek i troche bioderka mi przytyły..
mówie wam słoniątko noszę..

Hej dziewczyny,nie bylo mnie troche,a tu tyle wiesci i nowych fotek,ciezko nadrobic,ale czytalam wszystko.Bez internetu pare tygodni i sie troche pogubila,ale juz jestem na dobre ;D
Moj brzusio rosnie ale cos powoli,w najszerszym miejscu jak zmirzylam ma 91cm to w sumie nie tak zle chyba????????czuje sie znakomicie.przesylam fotki brzuszka w 17tyg. najnowsze jeszce nie zrobione.
EWA26 slotki brzusio,bluzeczki rowniez fajne ;D ;D ;D

brzusio17tydz0py.jpg

brzuszek217tydz7uh.jpg

pozdrawiam goraco i do jutra moje mile kolezanki

Hej mój brzusio jest największy - ma już 95 cm ( w miejscu najszerszym) - lekarz mi mówi, iż u mnie to przez poprzeczne ułożenie dzidzi - widocznie maleństwu jest tak wygodnie - ułożyło się w takiej pozycji jak będzie leżeć w wózeczku.
Jak się nie odwróci - to będę miała OGROMNY brzuch i niestety cc - ale ciągle jest szansa. ;)
Ewe - super brzusio a bluzacki są bajeranckie.
maxin - tez super brzusio
Ja zdjęcie dopiero po sobocie wkleję - jak będę pstrykała Anie na jej urodzinach

Maxin wkoncu!!! zastanawialams ie ostatnio gdzie sie podziewasz!! moj brzusio ma 93 cm:):) chcialam dzis ta fotek zrobic ale moja kanalia nie podlaczyla kamery do ladowania i albo sama sie umecze albo fotke dam jutro:):)
wiecie ze ja zauwazylam juz dawno temu ze mam takie zylki na brzuszku? czy to cos zlego?ze np zle sie skora rozciaga?

a tak wogole to suwaczeks ie zmienil:)

No to ja z moimi 88 cm odpadam ;)
W ogole zauwazylam, ze mi brzus teraz jakos wolniej rosnie, ale nawet mnie to cieszy. Bo jak mialo byc widac ze jestem w ciazy, to sie szybciutko pojawil duzy, a teraz jak zaczyna przeszkadzac powolutku, to jest juz nie najwiekszy :) Fajnie, w sam raz :) A fotki moje moze dzis wieczorem, o ile znajde chwilke, bo ostatnio mam niezly zapierdzielnik :(

reklama
Do góry