• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dzis dolacze moj golusi brzuszek z 6 stycznia (24w0d):

brzuszek24w0d10amale3ta.jpg

brzuszek24w0d17bmale3tm.jpg

reklama
Bo mi kurcze duzo rzeczy pasuje na chlopczyka ;) i dlatego nie chcialam wierzyc w to, ze bedzie dziewczynka :> Zobaczymy na usg3d no i w kwietniu/maju :)

Dziewczyny, wszystkie macie super brzucholki!!! W ogóle większość z Was to takie szczuplaczki w tej ciąży-nóżki i bioderka szczupłe i tylko brzuszek. U mnie niestety widzę że sporo poszło w tylną część i uda, no ale co zrobić każda z nas ma coś innego w genach.
Więc ja wklejam mój brzucho w 21 tygodniu, wieczorową porą-wtedy jest największy.

1018ny.jpg

104pr.jpg

ni nic okaze sie:)
dzieki dziewczyny za komplementy:) A+t bardzo ladny, jednak chyba spiczasty brzuszek,bardzo ladny, eve wcale nie masz malego brzuszka, cos ci sie zdjae , mi wyglada na normalnie spory :D, gosiek, faktycznie mam serducho na zdj zrobione:) nie moge sie powstryzmac i pstykam prawie codziennie zdjecia, jutro pewnie tez napstrykam bo swieta u nas mamy:) jak ktos w podlaskim mieszka to moze w obiektywie bedzie relacja z tego:) a na razie wklejam mego brzucha:)haha

reklama
anita, bardzo ladny zgrabny brzuszek!!!nie naz(rz)ekaj, przeciez widac ze szczupla mama jestes, a ty nam mowisz ze ci w uda idzie, aj tam, moim zdaniem lanie wygladasz:) :Da ja wcale tak szczupla nie jestem, przed ciaza wazylam 74kg!!!tak tak to nie pomylka, a teraz moze z 75, 76wiec wy tu na swoja wage nie narzekajcie ;D :D :laugh: ;) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry