• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
;D SLICZNE WSZYSTKIE BRZUSZKI ;D

a+t+ jaki fajowy do szica,ale sam mowisz zmiena sie jego ksztalt.Tez wszycy mi wmawiaja,ze ronie moj do szpica i bedzie chlopiec,zreszta kumpeli mam jak byla w kraju powiedziala mi,ze za dobrze wygladam na dziewczyne,zobaczymy jak urodze.Kazdy cos innego powie i czlowiek sie przejmuje,najwazniejsze aby bylo zdrowe ;)
anita28wygladasz dla mnie slicznie wiesz i nic po tobie nie widac aby gdzies cos sie rozlalo,fajowo masz,ze mozesz nosic spodniczki i pokazywac zgrabne nozki,ja niestety w zadna nie wchodze,choc ostatnio kupilam jedan,dla poprawy humoru ;D

Oto moj brzusio:
22 tydzien i 5dni
brzuszek23tydz1vf.jpg

brzuszek23tydz3oz.jpg

korkaw23tyg9es.jpg

:) :) :)

dziewczyny macie sliczne brzuszki!!!fajnie ze wkoncu zaczelyscie wklejac zdjatka!!! kazda z was ma piekny brzuszek jedne sa wiksze drugie mnijesze ale kazdy piekny!!!!! milo tak przyjsc i poogladac:):)

Maxin widać, że stan błogosławiony bardzo Ci służy. Wydaje mi się, że promieniejesz.

P.s. Nie napisałam tego w poprzednim moim 'wejściu", bo mi się nie wyświetliły Twoje zdjęcia. W ogóle coś mi się teraz miesza w kompie.

Dziewczyny, dzięki za miłe słowa. Tamarunia-wyglądasz bardzo ładnie i tak egzotycznie-nie wiem gdzie Ty masz te kg o których piszesz??? Maxin-brzucholek masz super, na tym 3 zdjęciu wyglądasz świetnie! Tatuaże fajnie wyglądają na rosnącym brzuszku.

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za komplementy(chyba tak to sie pisze), Maxin pieknie wygladasz:) fajne ubranko:) i podoba mi sie wystroj , ktory widac na zdjeciach:) ja bym chciala juz tez miec swoj kat:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry