• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
ja probowalam sie zapisac na forum na maluchy, ale z trzy razy probowalam i za zadnym razem nie otrzymalam maila z potwierdzeniem rejestracji. Napisalam maila do admina z moim problemem ale nikt sie nie odezwal wiec dalam sobie spokoj.

Ja biorę maternę :) - a z tą materną to przesada - wiele moich znajomych brało maternę i normalne dzieci rodziły.
Lilith - to były stare dzieje ;D
julinex - fajnie, że miałaś USG i że wiesz ile twoje maleństwo waży itp. - super
Słuchajcie - dziecie się rodzą różne - jedne małe jedne duże - i to jest cecha indywidualna - tak jak nasze brzuszki - ja mam duży a julinex mały - i nic na to n ie poradzimy.

gosiek ma racje, chociaż naprawde chciałabym większy ten brzuchol. Mój brat powiedział, że czasami wyglądam choćbym się klusek najadła a nie była w 6 miesiącu ciąży. Ale to też zależy w co jestem ubrana :). A tak wogóle to duży brzuszek wcale nie oznacza dużego dziecka. Ja znowu jestem przymaława i wolałabym takie mniejsze dziecko, bo strach rodzić wielkie. :) :) :) :laugh: ;)

reklama
ja też biorę teraz maternę,bo męzulek mi kupił 100 tabletek:)moje koleżanki brały,moja gin też mi polecała....ale zmieniła się od czasu mojej pierwszej ciazy na lepsze na szczęście:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry