• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

anita, laseczko, pieknie wygladasz:)
dziewczyny, fasolki sa roznej wagi wiec kazde jest ok, dokladnie jak gosiek pisze, rozne jak nasze brzuszki:)

reklama
moj brzuszek dzis rano byl dosc spory w ciagu dnia troche na boki sie rozlal i zmalam,ciekawa czemu tak sie dzieje,ale wiecie tak milo poglaskac okraglosci nie moge sie nadziwic,ze jeszcze pol roku temu tak bardzo chcialm miec dzidzi i wydawoalo sie to takie odlegle ,a tu juz zadomowione mamusi,a tak niedawno gadalysmy w temecie STARAMY SIE :) czasmi tak zagladam,wiel dziewczyn nadal probuje,troszke mi ich szkoda,ale nie ma co tarcic nadzieii,prawda,na pewno na nie rozniez przyjdzie pora ;)

Dzięki Tamarunia i Głuszek za miłe słowa. Z wielkością brzucha i dzidzi to jest fakt że nie mamy na to wpływu, każda z nas ma to w genach plus geny mężulka i wszystko przesądzone. Co do witamin Materna to ja nie słyszałam, że po nich są duże dzieci. Z Agatką brałam całą ciążę, przenosiłam ją prawie 2 tygodnie i urodziła się z wagą 3400, ja i moja siostra miałyśmy podobną wagę.
Co do wielkości brzucholków, to też czasem zależy od wzrostu. Wiadomo że niższe dziewczyny mają mniejszą "powierzchnię" dla dzidzi a noszą w sobie tak samo duże maleństwo, więc czasem złudnie ich brzuszki mogą wydawać się większe. Ja mam 1,70 więc u mnie narazie brzusio jest w normie. Co będzie dalej zobaczymy.

Lilith ja mam 160 i przed ciąza to co nadawalo mojej figurze dobrego wyglądu to talia, w tej chwili wyglądam jak kula, az mi sie w lustro nie chce patrzec, chociaz znajomy ostatnio nie zauważyl mojej ciązy moze dlatego że siedziałam, a poza tym faceci tak mają ;)

ja mam 158 cm ale nie czuje sie gruba jak patrze w lustro. Prawde powiedziawszy wlasnie odkad jestem w ciazy to uwielbiam patrzec w lustro i juz nie mam kompleksow na punkcie mojegp brzucha :)

Mnie wczoraj pani w sklepie zaczepila w kasie czy dzidzia w drodze ??? Tak sama od siebie i bez przyczyny ??? a ja w plaszczu bylam, wiec sie zdziwilam, ze to tak juz widac ;) Zapytala meza co tatus by chcial: chlopca czy dziewczynke, no to mowimy, ze ma byc dziewczynka, a ona na to: "ja tez mam dziewczynke, ale moja to juz lobuz, bo ma prawie 3 latka". Normalnie w szoku bylam, ze babka w kasie jakas taka gadatliwa byla ;) ale mile to to nawet bylo, ze ktos zauwazyl (w plaszczu!!!) i sie zainteresowal ;)

Hehe a ja juz myslalam ze tylko ja taki krasnal jestem 158 cm ;) A tu sie okazuje ze nas kilka jest drobnych kobitek. Ja tez sie troche smiesznie czuje taka okragla, chociaz w sumie to w brzuch mi raczej wszystko poszlo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry