• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dziewczynki dziekuje za miłe komplementy...

Oj dupcia to i mi urosła... no ale to chyba nieuniknione skoro bioderka szkują sie na przepchnięcie maluszka...

Bałam sie ze bede tyć jak smok, bo od 3 miesiaca leżę, ale to chyba kwestia genów. Ale tyje chyba tak przepisowo (mam +6kg a spodziewam się jeszcze nastepnych +6-8 kg)

Anitko, no jeśli chodzi akurat o Twoją figurę, to jest pierwsza klasa - bez najmniejszej skazy - pozazdrościć i tak trzymać

Tamarunia - alez masz śliczny brzuszek - i jak już jest pieknie widoczny... pewnie żeby mój był taki bede musiala poczekać do 30 tygodnia...

reklama
Tamarunia piekny okraglutki i spory brzusio ;D A wogole to chciałam ci powiedziec, ze wczoraj ogladałam taki film iranski "Dzieci niebios" i strasznie mi sie podobal. Wzruszyłam sie do łez :) prosta historia biednych i b. religijnych ludzi. Piekny film i ciekawa kultura.

To moje wielkie brzuszysko z krokodylami ( nie jeszczurkami) ;D ;D ;D pod koniec 26 tygodnia
brzuch38qc.jpg

brzuch29kq.jpg

brzuch14mb.jpg

Sorki za jakość - ale to samoobsługa

I@nka - ja mam konflikt serologiczny
badania robi się w 12 tygodniu i 28 tygodniu i chyba jeszcze przed porode.
Nie pamietam jak to się naywa - Odczyn Wassera Combsa ??? - czy o to ci chodzi, czy coś namieszałam

I@nka nie mam pojęcia co to za badania - nie miałam ich nigdy robionych (my nie mamy konfiktu serologicznego)
Tamarunia - oj!!! masz śliczny bruszek - jaki pokaźny - już chyba przez kurtkę widać - okrąglutka kulka
Julinex - laseczka z ciebie :) - brzucholek też już nie taka mała piłeczka - bardzo zgrabną zachowałaś figurkę - tylko pozazdrościć - ale z tego co pamietam to ty jesteś szczuplutka :)
A ja za to zainspirowana wcześniejszymi postami zrobiłam sobie takie zestawienie jak mi brzuchol rósł, hihi, aż mi się nie chce wierzyć, że kiedyś byłam taka płaska na brzuchu, hlip. hlip

Zdjęcia w kolejności to 11,14,18,20 i 23 tydzień (zadziwiająca różnica między 20 a 23 tygodniem)

Kochane czekam na wasze brzuszki i wasze zestawienia brzucholi!!!!!

reklama
Gosiek super duuzy brzusio i ładne tattoo :) Chyba najwiekszy...?
Głuszek super zestaw twoj brzuszek tez przoduje pod wzgledem wielkosci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry