• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Julinex naprawde śłicznie wygląda twój brzuszek, ale ty szczuplutka jesteś. Jeski, już nie umiem sobie przypomnieć kiedy ja miałam taką figurę - chyba w październiku. A ta sukienka kupiona jest w sklepie z odzieżą ciążową - śliczna :)

Gluszek oraz Julienx!!!!No cudowne dwa innne jedyne w swoim rodzaju brzuszki!!!!!W ogole ja to nie moge, wezcie wiecej tych brzuszkow przyslijcie dziewczyny, uwielbiam ciezarne kobitki!!!!tzn ogladac zdjecia11111Nie no swietnie sie prezentujecie!!!!!Dzis po poludniu pstryknelismy z mezem foty:)tez:)
to fasolcia i ja w 25tyg5dniu zaciazenia :D

Głuszek-brzuszek naprawdę pokaźny, ale wyglądasz bardzo ładnie!!!
Julienx-jak Ty to robisz, że jesteś taka szczupła!! Fajnie wyglądasz. Ja wolałabym chyba siebie nie widzieć w takiej dopasowanej sukience. Jak urodzisz dzidzię (musisz w terminie!!!!) to chyba wcale nie będzie widać, że byłaś w ciąży.
Ja niestety coraz bardziej poznaję na sobie teorię, że w drugiej ciąży szybciej wybija się brzuchol. Zrobiła się pokaźna kulka i niestety te bioderka....

Tamarunia-najpierw wysłałam wiadomość a dopiero teraz zobaczyłam Twój brzusio! Też wyglądasz bardzo ładnie, i widać dużą różnicę do ostatniego zdjęcia!! Ładna kuleczka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry