• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Sliczne macie brzuchole dziewczyny i pieknie wygladacie :-) Jedne mniejsze jedne wieksze ale wszystkie fajowe :-D
Dzieki za pocieszenie ale ja naprawde czuje sie teraz jak wieloryb. Juz nawet nie jak foczka tylko jak wieloryb. Brzuch normalnie zawladnal moim zyciem :szok: Najgorsze jest to ze jak stoje troche albo chodze to normalnie brzuch boli mnie od tego ciezaru. Nie wiazadla, to nie jest tez zadne twardnienie, to jest po prostu skora i miesnie ktore sa nieprzystosowane do takiego ciezaru :-(

Miki - masz 85 cm w pępku? To przecież istna modelka z Ciebie - ja to chyba tak normalnie mam - a teraz tak jak Bafinka 95 cm...

To piękna galeria nam się zrobiła - a całkiem niedawno wiekszość martwiła się - że brzuszków brak.

Faktycznie zdjęć brzuszków przybyło ostatnio sporo, a to dlatego że już każda z nas ma się czym pochwalić :)
Wczoraj jak byłam na wizycie to siedzę w poczekalni a na przeciwko mnie 2 inne panie i rozmawiają, że ta jedna jest 2 tygodnie przed terminem i przytyła 25kg, a przed ciążą to była jeszcze drobniejsza jak ja. A ta druga do niej mówi, żeby mnie nie straszyła, bo ja też chyba w ciąży jestem. No to sprostowałam że na pewno, i że w 7 miesiącu, a one tylko popatrzyły jeszcze raz na brzuch i otworzyły buzie :)

Bluetooth nie ma się jeszcze co cieszyć, jak to mówią nie chwali się słońca przed zachodem :) Te 3 ostatnie miesiące mogą wszystko zmienić, a zważywszy na to że będzie ciepło to mogę jeszcze wyglądać jak balon ;-)

Ja przy ostatniej ciazy przytylam prawie 20 kg :O Na razie 10 kg na plusie i zobaczymy czy duzo przybedzie :) Mnie to akurat nie martwi bo chce, zeby po ciazy zostalo mi z 5 kg :) bo normalnie jestem za chuda :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry