Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedz Misiako jako doświadczona mamuśka, czy smarowanie oliwką faktycznie pomaga zapobiegać roztępom? I ile prawdy w tym, że jak mama podczas ciąży aktywna to dziecko urodzi się niezbyt duże (w sensie wagowo) - bo nie będzie obrośnięte w tłuszczyk. A ile przytyłaś w poprzedniej ciąży? Ja teraz póki co jestem 2 kg na plusie, ale jak sobie pomyślę jaki głupol byłam że przez całą zimę sobie tak popuściłam, bo non stop tłumaczyłam sobie, że zaraz zaczną się wymioty to jeszcze schudnę. A tu ani słychu ani widu mdłości i wymiotów nie było...A jak u Ciebie?
teraz masz myśleć o dziecku a nie o tym by nie przytyc. Ciesz sie ze nie wymiotowalas to nie jest sposób na odchudzanie w ciazy. Mnie to tez ominęło w obu ciazach ale miałam mdłości. Z Majcia przytylam 15 kg ale wagę startowa miałam 54, a teraz 58. Dwa tygodnie po porodzie wróciłam to figury a raczej tego co z niej zostało. Przez pierwszy rok jak karmilaam wygladalam strasznie jak szkieletor, dlatego teraz zaczęłam z wyższa waga. Naprawdę wygldalam jakbym była chora na raka masakra. Oliwki nigdy nie stosowalam bo jest dla mnie za tłusta. Używam kremów z vichy i musteli, jednak wiadomo ze to nie od tego zależy a bardziej od genów. Mnie rozstepy ominęły.misiako chyba "obiecany brak brzuszka":-):-) kobieto na co Ty nosisz te ciażowe porty?
. Misiako, bez kitu, figura modelki 

3 kg więcej...ale wczoraj robiłam wieczorem telefonem brzuchol..i jak go porównałam z tym sprzed równo 20 dni..to
różnica ogromna..zaraz zrzucę na kompa i Wam wkleje..