reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zawstydziłam się..dzięki..ale misiako Tobie nie podziękuję;-) bo kurde jaki chłopak?? ma być dziewczynka..chociaz zobaczymy dzisiaj, jak coś uroslo..to zostaniesz forumową wróżką:-) będziesz przepowiadac płeć na podstawie brzucha..

Abrakadabra czary mary :-D do tego szklanka fusów ha ha
Kiedyś byłam bezbledna wróżka, ale ostatnio zdarzały mi sie "wtopy";-)

Ellsi widać, widać. Fajny zgrabny domek.Nie martw sie i ciesz jeszcze brzuszek urośnie:tak:

Ostatnia edycja:
Ellsi ja to nadal jestem ponad 2kg na minusie i też zero brzuszka, ale myślę, że lada moment wszystkie się doczekamy:tak:

Ellsi nie martw sie, brzuch jeszcze przyjdzie, przerazisz sie jak zacznie szybko rosnac :>

U mnie z waga cos nie teges.... im wiecej jem tym mniej waze....
przed ciaza - conajmniej 66
7tc - 64,5
10tc - 63
14tc - 64kg

tydzien temu : 64,5
przedwczoraj po mega obiedzie kiedy nie moglam sie ruszac : 63
dzisiaj : ????

no i badz czlowieku madry, jedz na potege i chudnij :D

Ellsi nie martw sie, brzuch jeszcze przyjdzie, przerazisz sie jak zacznie szybko rosnac :>

U mnie z waga cos nie teges.... im wiecej jem tym mniej waze....
przed ciaza - conajmniej 66
7tc - 64,5
10tc - 63
14tc - 64kg

tydzien temu : 64,5
przedwczoraj po mega obiedzie kiedy nie moglam sie ruszac : 63
dzisiaj : ????

no i badz czlowieku madry, jedz na potege i chudnij :D

Nic tylko się cieszyć. Jedz półki waga nie rośnie (chyba, że waga ma humorki i wskazuje jak chce:-p:cool2:)

16t.jpgBrzusio rośnie z dnia na dzień, jest jak kamyk- już nie mogę na nim spać. A waga jakieś 3,5kg na plusie. Basen, basen, basen- od przyszłego miesiąca.

misiako to chyba kolejna wtopa:-D dalej gin trzyma wersję, ze baba...
bebzonik ja czasami jeszcze śpie na brzuchu..tak na brzucho-boku..bo to już ostatnie podrygi;-)
ellsi spokojnie..w kręgosłup Ci dzidziol wszedł;-) moja kumpela wczoraj powiedziała, ze dopiero w 7 miesiacu ją wywaliło, bo mała leżała właśnie jakos z tyłu..jeszcze cie wysadzi, nie martw sie..

reklama
bebzonik no właśnie nie śpię już na brzuszku, tak jakoś staram się na brzucho-boku:) Ale nie spodziewałam się, że dzidziuś będzie wyczuwalny właśnie jako taki twardy kamień :) śmieszne uczucie.

Do góry