• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
bardzo ladniutki Kati! Jeszcze taki malutki mi sie wydaje.

No malutki,malutki, ale widzę, że powoli zaczyna byż widać, chodź nikt oprócz męża nie bardzo może zobaczyć:)W sumie to siię ciszę, bo brzuszek powoli rośnie a waga cały czas ta sama....mam nadzieję, że potem nie będzie ogromnego wzrostu wagi przez krótki czas:) http://www.**********/Tasiorek,suwaczek.png

u mnie nadal widać bardziej ciążę spożywczą;-) o spodniach sprzed ciąży już zapomniałam, ale znajomi jeszcze nie widzą brzuszka ciążowego (bluzy z kapturem jakoś sprytnie chyba to tuszują, a że szczypiorem nie jestem, to się jeszcze nie domyślają :-D)

Ja wczoraj byłam zanieść zwolnienie do pracy to jedna koleżanka powiedziala że brzuszek juz taki malutki widac a druga stwierdiła że nic nie widac.Więc opinie rózne.Mnie ucieszyło że ktos juz zauwazył bo w poprzednich ciązach to nic nie był widac dłuuuugo.

(bluzy z kapturem jakoś sprytnie chyba to tuszują, a że szczypiorem nie jestem, to się jeszcze nie domyślają :-D)
To teraz jak pogody sprzyjaja zacznij nosic bardziej przylegajace brzuszek bluzki;-)
napewno cos zauważą hehe:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry