Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale odrazu pierwsze usg wykazało że dzidzius jest duuuzo wiekszy niż wskazuje termin z OM i pozostałe badania usg to potwierdzały wiec jednak dzidzius równo rośnie.A jak byłam na drugiej wizycie u lekarza i macica w ciągu trzech tygodni podrosła odrazu mi lekarz sugerował ze ciąża chyba jest starsza.Więc wszystko wskazuje na to że termin jest na wrzesieńDokładnie tak jest, ja w poprzedniej ciąży miałam termin z OM na 29 stycznia, w trakcie 9 miesięcy przesunął mi się o cały miesiąc na niby koniec grudnia, a urodziłam 26 stycznia, także ja bym tak dużego przesunięcia nie traktowała poważnie, chyba, że są ewidentne wskazania do tego ;-)
Kasica piękne krągłości!!!

Hehehe ja podziekuje bo sama zostałam na okres ciązy obdarzona wiekszym biustem i wieczorami jak zdejmuje stanik to wszytsko mnie po bokach ciągnie.Tylko mój kochany męzulek na ich widok ma wielką radość w oczach
M je bardzo lubi ja mniej, wybieram się na zabieg zmniejszenia do mojego ulubionego C. Bo to nieszczęsne H to się ciągnie za mną od 4 lat i już mi kręgosłup powoli siada.