reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Dokładnie tak jest, ja w poprzedniej ciąży miałam termin z OM na 29 stycznia, w trakcie 9 miesięcy przesunął mi się o cały miesiąc na niby koniec grudnia, a urodziłam 26 stycznia, także ja bym tak dużego przesunięcia nie traktowała poważnie, chyba, że są ewidentne wskazania do tego ;-)

Kasica piękne krągłości!!!
Ale odrazu pierwsze usg wykazało że dzidzius jest duuuzo wiekszy niż wskazuje termin z OM i pozostałe badania usg to potwierdzały wiec jednak dzidzius równo rośnie.A jak byłam na drugiej wizycie u lekarza i macica w ciągu trzech tygodni podrosła odrazu mi lekarz sugerował ze ciąża chyba jest starsza.Więc wszystko wskazuje na to że termin jest na wrzesień ;)
Z Julka termin usg był dobrze wyznaczony prawie co do dnia bo miałam na 10 marca a urodziłam 12-go ;-)

Kasica woooow piekne kragłości masz.:happy2:

Dzięki dziewczyny, brzusio pokaźny a na wadze tylko ok.2,5 kg na plusie (zależy o jakiej porze wejdę na wagę) a piersi moge oddać jak któraś chce ja ich nie lobię :eek:

Hehehe ja podziekuje bo sama zostałam na okres ciązy obdarzona wiekszym biustem i wieczorami jak zdejmuje stanik to wszytsko mnie po bokach ciągnie.Tylko mój kochany męzulek na ich widok ma wielką radość w oczach

No widzicie, a ja cały czas jestem do tyłu 4kg :-) Przez mdłości zgubiłam najpierw 8 kg, a teraz powoli nadrabiam ;-) Ale podejrzewam, że będzie tak jak z Jessiczką, że po porodzie będę ważyła mniej niż przed ciążą. Z Jessicą momentalnie po porodzie ważyłam 5 kg mniej niż przed ciążą.

Hehehe ja podziekuje bo sama zostałam na okres ciązy obdarzona wiekszym biustem i wieczorami jak zdejmuje stanik to wszytsko mnie po bokach ciągnie.Tylko mój kochany męzulek na ich widok ma wielką radość w oczach

Ale ja mam rozmiar H standardowo :baffled: M je bardzo lubi ja mniej, wybieram się na zabieg zmniejszenia do mojego ulubionego C. Bo to nieszczęsne H to się ciągnie za mną od 4 lat i już mi kręgosłup powoli siada.

Kacha ja też bym tak chciała, ale nie narzekam w ciąży przytyłam ponad 22 kilo a w ciągu niecałych 3 miesięcy straciłam - ważyłam mniej niż przed ciążą.

Ostatnia edycja:
reklama
kasica tylko 2,5kg..nieźle..bo brzucholek rzeczywiscie spory..a cycków współczuję, tzn. duże ok, ale nie takie żeby Cię kręgosłup bolał...
ja już praktycznie 8kg do przodu..nie wiem, ale te kg lecą do góry nawet nie wiem kiedy..mam nadzieję, ze niedługo się to skończy..bo przywalę 20-stkę..

Do góry