• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
3484woz.jpg

a to moj domeczek z 21 maja

No dziewczyny brzusie macie ładne...:-)
A piersi nie zazdroszczę, sama mam rozmiar F i przy mojej budowie ciała kręgosłup mi wysiada...Jakiś czas temu w szkole kosmetycznej miałam fizykoterapię i dogadałam się z wykładowcą - chodziłam do niego na masaże odciążające, trochę lepiej było, ale teraz znowu mnie boli, a do końca ciąży i potem karmienie to nie wiem jak to wytrzymam..?

Kasica ja też mam H... więc szczerze współczuję bólu pleców, który i mnie towarzyszy, szczególnie jak sobie posiedzę przy biurku cały dzień. Masakra. A kupienie cyckonosza, to już z cudem graniczy. Ostatnio jednak udało mi się upolować świetną firmę produkującą fajne staniki do rozmiaru miseczki... uwaga. uwaga .... M. Czyli nasze H jest dopiero w połowie stawki:) a ja myślałam, ze większych już nie ma.

A firma to Gorsenia.
http://www.gorsenia.com.pl/

Wszystkie bez wyjatku już mamy ładne ciążowe krągłości.
Współczuje Wam hojnie przez boga biustem obdarzone bo mogę sobie tylko wyobrazić jak wasze kręgosłupy musza te wage dzielnie znosić.
CHoć ja w sumie moglabym mieć taki biust jak teraz bo dekolt wyglada przy takim biuscie baaaardzo fajowo i bluzki czy sukienki z dekoltem się fajniej układają no i nie rtzeba kobinowac ze stanikami typu push-up.

Ostatnio jednak udało mi się upolować świetną firmę produkującą fajne staniki do rozmiaru miseczki... uwaga. uwaga .... M. Czyli nasze H jest dopiero w połowie stawki:) a ja myślałam, ze większych już nie ma.

A firma to Gorsenia.
http://www.gorsenia.com.pl/

A drogie mają te biustonosze?
Musimy się przyzwyczajać do naszych coraz to większych krągłości ;-) Co jedna to brzuszek ładniejszy :happy2:

Ostatnia edycja:
ewelinak brzuszek pierwsza klasa. Faktycznie wyglada jakby wiekszy w porownaniu do poprzedniego zdjecia ale do tego to bedziesz sie musiala przyzwyczaic. Przeciez teraz zaczyna sie wlasnie czas kiedy nasze brzucholce beda najbardziej rosnac :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry