magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A ja cie rozumiem bo jak miałas taki mały rozmiar i teraz przybyło ci troche kilogramów to napewno Twój organizm mocno to odczuwa.dzieki dziewczyny za komplementy ale nie zmienia to faktu ze czuje sie jak wieloryb![]()
Zawsze bylam w dolnej czesci mojego BMI a wlasnie w tym tygodniu delikatnie je przekroczylam. Jesli moja norma wg BMI jest do 68kg to nie mam pojecia jak mialabym wygladac, zekomo przy tej wadze tylko bez brzuchaNie wiem, moze to po prostu kwestia figury i przyzwyczajenia. Zawsze bylam chuda i drobna, i jeszcze nie tak dawno, pomimo ze juz po 30tce chodzilam w ciuchach 32/34... a teraz.....
Dlatego pewnie kazdy kilogram czuje ze wzmozona objetoscia
ellsi widze ze u Ciebie domek jeszcze w budowie :-) Za chwilke bedze na pewno duzo wiekszy![]()
Ja tak mialam przy pierwszej ciązy bo tez drobna bylam i chudzinka i jak zaczelam rosnąć(cała ciąża to +20 kg) z czego tez w biust mocno poszło.To czulam sie jak w obcym ciele
Ja w drugiej ciąży przez to że nie mialam czasu z dupcia że tak powiem uśiąść to przytyłam duzo mniej a i po porodzie kilogramy szybciutko znikły bo właśnie domowe obowiązki mi to pewnie ułatwiły
Ostatnia edycja:
Nie wiem, moze to po prostu kwestia figury i przyzwyczajenia. Zawsze bylam chuda i drobna, i jeszcze nie tak dawno, pomimo ze juz po 30tce chodzilam w ciuchach 32/34... a teraz.....
Dlatego pewnie kazdy kilogram czuje ze wzmozona objetoscia 
a ze juz mi blizej do 40tki to ogolnie organizm inaczej takie rzeczy odbiera niz 10 lat temu. Wiem przyjamniej ze po porodzie musze wrocic do swojej wagi bo inaczej bedzie kiepsko.