• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
dzięki dziewczyny za miłe słowa, faktycznie każdy brzuszek inny i wyjatkowy:))

ja mam serio jakoś wysoko, mam wrażenie że mnie w cycki gniecie, ale lekarka mówiła że mam ładnie wysoko macicę więc może dlatego i wypchało mi flaki do góry

magda na razie gładki brzuchi oby tak do końca, po takich ilościach kremu niech się nie waży pojawić żaden rozstęp, chociaz wim że u niektórych te kremy nawet guzik dało

aniawos śmieszny twój brzusio, ale śliczny i faktycznie widać różnicę od ostatniego zdjęcia...no coż rośniemy, chociaz nie raz ciężko się z tym pogodzić

A ja mialam dzisiaj fajna sytuacje z brzusiem w poczekalni u dentysty :D
Maja zaczela tak szalec, ze ruszal mi sie caly brzuch, to w lewo to w prawo, to w gore, to w dol, to zas we dwie strony, co bylo strasznie widoczne, szczegolnie, ze mialam na sobie taka obcisla bluzke :D Wygladalo to conajmniej jakby tam tanczyla - mina faceta siedzacego naprzeciwko mnie - bezcenna :D

reklama
mononoke: wyobrażam sobie tą mine :D moj smyk jest tez wyjątkowo ruchliwy, skacze w brzuchu jak zaba a brzuch razem z nim. ale tatusia sie chyba boi, bo kiedy tak skacze i wolam meza zeby zobaczył, mały natychmiast sie uspakaja..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry