reklama
Ania fajny trojkacik masz z przodu i okularki tez twarzowe:-)
Kasiula śliczna kształcie kulka z Twojego brzuszka sie zrobiła:-)
U mnie Młody przeniósł sie w koncu z parteru na pierwsze piętro. Kolejny kilogram stuknal a ja czuje po bólach jajnikow ze sie teraz mocno rozrastam no i po ciagu na lodowe tez
Kasiula śliczna kształcie kulka z Twojego brzuszka sie zrobiła:-)
U mnie Młody przeniósł sie w koncu z parteru na pierwsze piętro. Kolejny kilogram stuknal a ja czuje po bólach jajnikow ze sie teraz mocno rozrastam no i po ciagu na lodowe tez

magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
pIĘKNIE 

ewelinak1
Fanka BB :)
Teofilesia -super :-)
A ja już wymiękam - bo mam wrażenie, że brzuch mi rozsadzi - rośnie i rośnie - a do końca jeszcze trochę... Teraz w obwodzie mam 92 cm ;-)
A na wagę już nie staję - bo mi codziennie inną wagę pokazuje - raz duuuuużo, raz mniej...
A ja już wymiękam - bo mam wrażenie, że brzuch mi rozsadzi - rośnie i rośnie - a do końca jeszcze trochę... Teraz w obwodzie mam 92 cm ;-)
A na wagę już nie staję - bo mi codziennie inną wagę pokazuje - raz duuuuużo, raz mniej...
manila29
Fanka BB :)
hej, a ja mam pytanie o 25tc
chodzi o ruchy malenstw ( ja mam w brzuciu 2)
kilka dni moje maluchy szaleja np 2-3 dni, a potem sobie robia przerwe tzn troszke z rana , jak im sie zachce troszke z wieczora, czasami lekkow ciagu dnia. czy mialyscie moze podobna sytuacje z ze swoimi brzuszkami?

reklama
spokojnie manila ja też tak mam że czasami synek wariuje całymi dniami, a niekiedy puknie tylko pare razy przez cały dzień
)
my tez mamy lepsze i gorsze dni więc nasze dzieciaczki też
ale fajnie, ze masz w brzuszku dwa dzidziusie:-)
Tofilesia brzusio cudny!!!
my tez mamy lepsze i gorsze dni więc nasze dzieciaczki też
Tofilesia brzusio cudny!!!