Mozi
MAMUŚKA BB
DROGIE MAMY
od kilku dni moje dziecko ma 4 lata i 3 m-ce znow sie budzi w nocy z placzem
zdarzalo to sie juz wczesniej kilka razy i byly przerwy kliku miesiecy
ale nie jest to normalny placz,
nie da sie jej wtedy dotknoc, nic do niej nie dociera jak sie pytam co ci jest Olusiu,czasem da sie ja zwiasc na rece,ale dalej placze i uspokoic sie nie da:-(
jak probuje ja dotknac to kopie lub rekami wywila, albo prezy cale cialo,wigina sie
w dzien jest spokojna,nie mialaby co tak gwaltownie odreagowac w nocy
lekarka mowi,ze tro odreagowanie tego co sie zdarzylo w dzien,ale ona w dzien jest spokojna,chetnie chodzi do przedszkola,nie ma tam zadnych problemow w jej zachowaniem w domu,jak sie pytam wychowawczyn o mala to mowi,ze z mala nie ma zadnych problemow,ladnie sie bawi z dziecmi i rysuje
Mam takie pytanie do mam
Czy macie podobny problem ze swoim maluszkiem???
Co mowila wasza lekarka??
Czy cos pomoglo waszam dzieciom??
od kilku dni moje dziecko ma 4 lata i 3 m-ce znow sie budzi w nocy z placzem
zdarzalo to sie juz wczesniej kilka razy i byly przerwy kliku miesiecy
ale nie jest to normalny placz,
nie da sie jej wtedy dotknoc, nic do niej nie dociera jak sie pytam co ci jest Olusiu,czasem da sie ja zwiasc na rece,ale dalej placze i uspokoic sie nie da:-(
jak probuje ja dotknac to kopie lub rekami wywila, albo prezy cale cialo,wigina sie
w dzien jest spokojna,nie mialaby co tak gwaltownie odreagowac w nocy
lekarka mowi,ze tro odreagowanie tego co sie zdarzylo w dzien,ale ona w dzien jest spokojna,chetnie chodzi do przedszkola,nie ma tam zadnych problemow w jej zachowaniem w domu,jak sie pytam wychowawczyn o mala to mowi,ze z mala nie ma zadnych problemow,ladnie sie bawi z dziecmi i rysuje
Mam takie pytanie do mam
Czy macie podobny problem ze swoim maluszkiem???
Co mowila wasza lekarka??
Czy cos pomoglo waszam dzieciom??