Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jest szansa że matka ze zmęczenia nocnym karmieniem nie zorientuje się ze dziecko przestało oddychać?
I nie bilaś się z myślami czy kupic? Co zadecydowało ze jednak nie?Mam skrajnego wcześniaka i nie używalam monitora. Syn śpi osobno w łóżeczku.
Znaczy kupiony mialam, alw ani razu go nie użylam i finalnie sprzedalam. Załuję, bo to jeden z droższych zakupów, ktory się w 100% nie zwroci.I nie bilaś się z myślami czy kupic? Co zadecydowało ze jednak nie?
No bo nie widzialam potrzeby używania. Nie wiem czy spalam czujnie czy nie. Stwierdzilam, że co ma być to będzie, a czytałam masę historii o fałszywych alarmach i o tym jakie to jest stresujące. Ja bym na zawał zeszla gdyby mnie alarm obudził zanim bym sie zorientowala, że powinnam podjąć jakąś akcję.To jak już mialas to czemu nie użyłaś, spałaś czujnie?![]()
Ale sids można zapobiec np. przez odpowiednie przygotowanie łóżeczka, a niekoniecznie przez monitor.A u nas podobno przy wypisie ze szpitala kazdy dostaje ulotkę o sids...